Nyklippt och fin.

Halloj.

Idag har jag varit i stan på två möten vilka gick bra men tog på krafterna. Därefter stod frisören på min lista. Jisses vad jag behövt att klippa mig länge nu men dragit ut på det alldeles för länge. Det kanske är därför jag nu tycker att det känns så himla skönt.

Nyklippt och fin.

Planen var att gå till samma frisör som jag gick till sist men i måndags fick jag meddelande om att hon var sjuk en längre tid. Så då fick jag tipset om den frisör som jag gick till idag.  Jag gick till Estetique på Södra Station och en så himla trevlig och duktig frisör Sandra. Lägg hennes namn på minnet om ni söker just en bra, trevligt och proffsig frisör.

23i23h23f23g23e

Ha en fortsatt bra dag.

♥ Puss & Kram ♥

17 thoughts on “Nyklippt och fin.

Add yours

  1. Blev verkligen sååå snyggt!!! Jag som behöver en ny frisör här i Stockholm, har provat en men blev inte helt nöjd, så toppentips ju! Tack <3

  2. Så fint det blev! Riktigt avis! 🙂 Just nu är inte läge för frisör för min del, men då jag kommer dit ska jag färga mitt – knallrött! 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: