Nyklippt och fin.

Halloj.

Idag har jag varit i stan på två möten vilka gick bra men tog på krafterna. Därefter stod frisören på min lista. Jisses vad jag behövt att klippa mig länge nu men dragit ut på det alldeles för länge. Det kanske är därför jag nu tycker att det känns så himla skönt.

Nyklippt och fin.

Planen var att gå till samma frisör som jag gick till sist men i måndags fick jag meddelande om att hon var sjuk en längre tid. Så då fick jag tipset om den frisör som jag gick till idag.  Jag gick till Estetique på Södra Station och en så himla trevlig och duktig frisör Sandra. Lägg hennes namn på minnet om ni söker just en bra, trevligt och proffsig frisör.

23i23h23f23g23e

Ha en fortsatt bra dag.

♥ Puss & Kram ♥

17 reaktioner till “Nyklippt och fin.

Lägg till

  1. Så fint det blev! Riktigt avis! 🙂 Just nu är inte läge för frisör för min del, men då jag kommer dit ska jag färga mitt – knallrött! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: