Dagens Vill Ha…

Halloj.

Har ni några favoritmärke på kläder och ting? Jag har några stycken men ett av mina riktiga favomärken som jag haft länge är Rebecca Minkoff. Det är främst deras väskor som jag förälskat mig i tidigare. Nu har kärleken även gått över till hennes underbara klockor. Hur snygg och annorlunda är inte denna klockan?

Dagens Vill Ha…

23jan1

Här hittar ni – 1.

Här hittar ni – 2.

Här hittar ni – 3.

 

puss1

26 thoughts on “Dagens Vill Ha…

Add yours

  1. Jag har inget speciellt favoritmärke utan köper det jag tycker är snyggt från olika haha. Men alltså den där klockan, wow 🙂

  2. Den var snygg du! Jag använder sällan klocka.Inte för att jag inte vill utan för att jag totalt glömmer att sätta på mig den.
    Väskan du hade med där var också fin, den kan piffa till vilken outfit som helst!

  3. Så fin väska, skorna och klockan är. Jag har Nike som favorit märke när det gäller träningskläder och löparskor. Är nog mest för att deras skor är så skönt att gå och jogga i 🙂

  4. Jag tyckte väskan var riktigt snygg! Har aldrig riktigt tittat på deras utbud tidigare även om jag hört talas om märket. itt favvomärke är nog DKNY.

  5. Aldrig hört talas om det märket innan, så det är alltid lika kul med dina inlägg där man får veta om nya brand! Ska in och googla på vad mer de har för roligt. Väskan var superfin!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: