Surprise för Ebba.

Hej.

Idag var mitt uppdrag att steka Amerikanska plättar till Tilda och hennes tjejgäng som skulle ha en surprise för Ebba som fyller år senare i veckan. Många plättstaplar blev men tjejer blev glada och nöjda och det var ju det viktigaste. Det är riktigt roligt för de här tjejerna har hängt ihop flera av den redan från förskolan men alla från förskoleklassen. Det är många år nu med tanke på att de går sista terminen i sexan nu.

Surprise för Ebba.

Tjejerna hade fixat och donat så fint för Ebba och de hade så mycket skratt och bus tillsammans. Grattis till finaste Ebba på din trettonårsdag. Att få alla tokiga tjejer att titta framåt var inte det lättaste när de höll på att skratta ihjäl sig åt varandra hela tiden. Men men bilderna säger sitt om vilket gäng de är.

22ebba2

22ebba722ebba88

22ebba322ebba122ebba422ebba622ebba5

7

20 reaktioner till “Surprise för Ebba.

Lägg till

 1. Så mycket glädje och kärlek på en gång. Hoppas att de förblir lika fina vänner resten av livet och de verkar ju ha byggt en fin grund redan så det verkar ju troligt att de kommer att ha varandra vid sin sida, så fint!

  Gillad av 1 person

 2. Oh så mysigt ❤
  Min dotter och en av hennes kompisar har hängt ihop sedan dagis och den andra kompisen sen i förskoleklassen. Det är så härligt att se, jag hade ju aldrig några kompisar så jag är glad att mina barn har det ❤
  Nästa år är sista året ihop, sen flyttar de två andra in till stans högstadieskola då de är 1 år äldre, får se vad som händer då mellan dem ❤

  Gilla

 3. Men åååh vad mysigt och roligt! Saknar när man va yngre och hade ett tjejgäng.. Nu är alla borta 😦 Snällt att du hjälpte till så mycket med att fixa fint och brunch! 😀

  Gilla

 4. Vilken underbar överraskning! Fantastiskt att se glädjen som bilderna tydligt visar. Ser ut som väldigt spralliga tjejer 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: