Bra, Bajs och Bäst.

Hej Hej.

Idag har jag varit lite off här på bloggen men som man brukar säga, livet kom emellan liksom. Precis som det kan bli ibland. Har ni haft en bra dag? Kan ni tänka er att jag inte tagit mer än en ända bild idag. När hände det liksom kan jag ju fråga mig själv, jag får säga idag.

Bra, Bajs och Bäst.

Jag får helt enkelt sammanfatta dagen tillsammans med er ikväll.

Bra – Måste vara att jag klarat hela dagen utan att äta något socker. Den är nästan värd en applåd. Jag blev lite peppad av flera bloggvänner som är så duktiga och kämpar på med sockersuget. Så jag tänkte försöka göra en egen grej av bort eller minska på sockret. Det som bara måste vara kvar är fredagsfika och en dag med gotte. Popcorn får jag äta men inget annat. Hoppas så himla mycket att jag klarar första veckan. Hjälp mig och peppa mig gärna.

Bajs – Att jag varit så himla trött och energilös hela dagen. Det fanns liksom inget pulver alls i mig idag.

Bäst – Måste utan tvekan vara shoppingen idag när jag var med R i Farsta och shoppade. Skönt när även maken sett att frugan behövde en ny garderob. Jag fick med mig hur mycket fint som helst. Lyckliga jag. Dagens ända bild är från butikens kaffemaskin ch de galet snygga kopparna. Ni vet ju att jag gillar fina koppar.

21a

natti

♥ Puss & Kram ♥

 

24 thoughts on “Bra, Bajs och Bäst.

Add yours

 1. Jobbigt att vara så energilös, duktig du är som klarade hela dagen utan socker 🙂

 2. Heja dig! Jag kör också sockerfritt men för mig är det totalstopp. I december ballade jag ur fullständigt. Det finns ingen gräns för mig så bättre att stoppa helt istället. Skrev också ett inlägg idag om sockerstopp. 🙂

 3. Men grym du är som klarat dig en dag utan socker, klarade också gårdagen utan socker, guuuld!! Hoppas på denna dag också, heh<3 kram<3

 4. Det var verkligen väldigt fina koppar dom har. Så duktig du är att klara en dag utan socker. Det gjorde inte jag i går. Det är jobbigt när suger kommer. Så roligt att du har köpt nya kläder, det skulle jag också behöva göra 🙂

 5. Grymt att ta dig genom en låg dag utan att falla för sockret! Fortsätt så, du kommer klara det gallant och snart är det fredag med popcornskålen!

 6. Sockret påverkar mer än vad vi tror så inte så konstigt att du var trött o energilös. Din nya garderob låter dock uppiggande

 7. Heja dig! Hoppas du känner att det är värt lite trötthet, lite huvudvärk (kanske?) med att minska på sockret.. Det kommer att ge dig så otroligt mycket mer tillbaka.

 8. bra jobbat att du gått hela dagen utan socker, det kan verkligen vara så otroligt beroendeframkallade! :-/

 9. är är det bra! Heja dig som klarat dig utan socker. Lite avis på dig som fått nästan en ny garderob haha men det förtjänade du säkert.

 10. Men så grymt att köra en dag utan socker 😀 Har själv svårt för det… Jag tycker det känns så lätt i teorin men det är liksom alltid något som kommer mellan..
  Kul med en massa nya kläder! Du måste ju visa dom sedan 😀

 11. Klart livet kommer imellan, vi är ju ej mer än människor 🙏 vad spännande med shopping , ✨

 12. Älskar dina bajs bra bäst inlägg!
  så duktigt att du klarat dig utan socker men så tråkigt att du känner dig energilös. Jag hoppas att energin hittar tillbaka till dig snart 😊

 13. Klart du ska fortsätta med fredagsfikan, men man kan ju välja vad man tar då och hålla sig till det. För mig triggar förbud så mycket 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: