Islykta på G och lite söndag.

Halloj.

Igår kväll började jag att fixa med min islykta. Nu när vi har så kallt ute som vi har borde isen frysa ganska snabbt. Jag trodde att det skulle räcka att hinken stod under taket på altanen under natten men så var det inte. Så jag bestämde mig för att flytta ut hinken i en av rabatterna vid berget. Hoppas hoppas att den är klar tills imorgon för då ska den tändas imorgon kväll. I fjol och året dess för innan gjorde jag också islyktor med halvtaskiga tulpaner nertryckta i. De blir så himla fina att tända på kvällarna.

Islykta på G.

När jag jobbade sist som Ateljerista gjorde vi helt magiska issaker såsom lyktor och byggde tornhus av olika is delar som vi frös. hittar inga bilder på vårt torn nu tyvärr. Minns att vi gjorde lyktor med olika små piprensarfigurer i, den var lite av favoriten av barnen.

20j20a20c20d

20f
Spray tan, brunkräm, solarium eller solsemester ser jag verkligen behövs på denna blekfis. Tyvärr kommer jag inte undan med att skylla på en förkylning i kroppen denna gången. Vilket är ert bästa tips av de ovanstående för mig???

 

Tilda var shoppingsugen.

Jag hade inget särskilt för mig så jag stoppade i mig en ipren och hängde på eller rättare sagt jag blev chaufför och smakråd. Vi gick en snabbis i Skäris men jag känner mig inte alls hemma där längre så vi åkte över till Kungens Kurva istället. Tilda har snöat in på sin Frappiono vit mocca på Espresso House så det fick bli ett litet stopp där också. Jag fick mest roa mig i provhytten mitt över medan hon provade och provade.

20g20h20i

Ett två tre nu måste jag få till ett samarbete som jag dragit ut på lite grand men idag har jag en plan så det går nog lättare nu.

5nn

 

20 thoughts on “Islykta på G och lite söndag.

Add yours

 1. Men så fint att ha i olika saker i lyktan! Hoppas du hittar dina gamla bilder, hade vart kul att se 😀 Så mysig dag ni hade! Lyxar alltid till det med espresso! Älskar 😀

 2. De där lyktorna är så fantastiska och jätte roliga att göra också. Jag tror jag har tappat min pyssliga sida helt 😮
  Och du…du är fin som du är 😉 så det så 🤪

 3. Men wow vad fint det såg ut att bli, ser fram emot att se det slutgiltiga resultatet <3 Mysigt att få shoppa lite med dottern, lyxigt! Kram <3

 4. Krya på dig! Jag hade kört på brun utan sol eller en spraytan om du vill få lite färg under vintern! Tack för tipset om islyktor! Det går ju att göra även här nere i Skåne där snön lyser med sin frånvaro.

 5. Hoppas din islykta fungerar bättre i år, mysigt med en fikastund på espresso house där har dom god fika. Hoppas du snart mår bättre 🙂

 6. Jag har faktiskt aldrig gjort en islykta! Det lät som en väldigt fin ide och det måste bli så mysigt! Hoppas den är klar snart så vi får se hur den blir. Du är bra fin du 🙂

 7. Har den perfekta brun utan sol till dig som du kan prova, resultat efter 15 min, kletar inte och man blir inte prickig efter den! 😀
  Sen kan du även ta så många lager du känner, du kan vara brun året runt, känner du att du vill ha en tub så säg till, du kommer inte ångra dig! 😀

 8. Islyktor är ju så himla fina. Jag har övervägt att göra en, men jag har ju bara balkong, så jag vet inte om jag törs sätta några ljus i den sen.

  Jag har inga tips att ge angående blekheten, då jag inte använder någon av metoderna/produkterna. Jag tänker att strunta i det. Du är jättesnygg och behöver inte modifiera något. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: