Veckoschema för Länka med Kärlek.

Hej Hopp.

Hur mår ni idag? Det är söndag och jag är fortfarande småförkyld men det löser sig nog med någon ipren i kroppen. Jag har suttit en stund nu med blogg jobb som jag kallar det. Jag har ju en blogg grupp på facebook tillsammans med min fina bloggvän Mirre, Länka med Kärlek som det är lite pyssel och fix med för att vi ska få allt att flytta på så som vi vill. Vårt syfte med gruppen är att sprida kärlek , glädje och och interagera med varandra. Bloggare delar sin blogg i de olika dagtrådarna och åtar sig då att hälsa på hos alla andra under en 36 timmars period och kommentera inne på de andras bloggar. Det är så roligt att hälsa på hos de andra och följa deras liv och åtaganden i livet.

Veckoschema för Länka med Kärlek.

Vi har ett bestämt veckoschema som vi följer vilket är roligt för vi blir bara fler och fler som hänger på våra olika upptåg. Har du en blogg och vill ingå i en bra grupp som peppar och sprider kärlek häng gärna med i vår Länka med kärlek.

veckoschema1

Puss & Kram

 

16 thoughts on “Veckoschema för Länka med Kärlek.

Add yours

  1. Vad roligt att det kommer flera grupper! ska kika in där och ansöka. Så,roligt när bra och engagerade blogg grupper finns!

  2. Jag tänkte på erat söndagsinlägg.. Jag tolkar det som att man ska skriva en kommentar med bara ett hjärta. Förstör inte det SEO? Jag tror Google tolkar det som spam och därför syns bloggen mindre. Ville bara säga det för jag tror inte att ni vill förstöra för era medlemmar 🙂

  3. Hoppas att din förkylning går över snart 🙂 Jag är med lite förkyld :/ Förstår att bloggandet tar lite tid tid med allt för jag tycker själv att det är svårt att hinna med ibland :/

  4. Åh vad bra schema , ni gör verkligen så fint jobb me denna gruppen 💕 surt o blivit förskyld men hoppas det går över snart

  5. Tack för att ni engagerar er och skapat en så fin grupp! Jag gillar verkligen stämningen i den och hoppas jag kommer hinna bli mer aktiv.

  6. Jag har ju inte hunnit länka där än även om jag har gått med. Vill ju vara helt säker på att hinna kommentera tillbaka till alla. Jag har dock noterat hur ni verkligen ger all kärlek i hur ni driver gruppen och hag tycker att det är så fint. Ni ger verkligen allt för att andra ska trivas ❤️

  7. Gruppen är verkligen super. Jag var lite osäker i början om det skulle fungera för mig att kommentera hos alla, men hittills har det inte varit några problem. Jag tror det är just den kärleksfulla stämningen som gör att det blir så bra. 🙂

    Krya på dig.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: