Skogen var magisk – jag njöt.

Halloj.

Imorse vaknade jag först till när klockan ringde och kände att jag var egentligen pigg och inte lika vimsig som jag ofta känner mig de nätter som jag somnar på atarax. Otroligt skönt att testat somna på nytt sätt. Men bara för att tillät jag mig att somna om en stund till bara för att jag kunde.

Efter frukosten hoppade jag i vinterkläder och gav mig ut i skogen på promenad. Min läkare skulle ringa för check up och jag tycker det är skönast att prata sådana samtal ensam. Så har jag alltid varit att jag inte kunnat prata viktiga samtal när någon annan kan höra vad jag säger. Jag trivs med min läkare, hon är annorlunda men väldigt klok. Ibland skrämmer hon mig med sin rättfärdighet men jag intalar mig med att det är bra att lägga alla korten på bordet så jag inte kan smita undan. Nog om det nu…

Skogen var magisk – jag njöt.

Alla har vi olika platser där vi kan hämta ny energi och kraft. Skogen är en av mina energikällor. Jag ångrade att jag inte tog med mig lilla kaffetermosen men men den får följa med en annan dag.

27a27b27c

Lite gott hittade jag i fickan.

Vilken tur att jag hittade lite gott i fickan när jag satt på berget i skogen och pratade i telefon. Plötsligt kom jag på att jag inte borstat tänderna innan jag gick ut i skogen. Gissa vad jag gjorde när jag kom tillbaka hem igen??? Efter lite lunch i magen och hemmafix gav dottern och jag oss ut på en promis ner till centrum.

27e27f27g27h

puss1

 

 

12 thoughts on “Skogen var magisk – jag njöt.

Add yours

  1. Mysigt! Ja, skogen är allt för underbar, finns inget ont att säga om den! 😀 ja läkare är underbart rättframma ibland haha! 😂

  2. Jag förstår att du vill vara själv vid såna samtal och vilken tur att du trivs med läkaren 🙂 Det är skönt att vara ute i skogen 🙂

  3. Härligt med en skogspromenad! Jag håller helt med dig gällande jobbiga samtal. Jag måste alltid gå ifrån eller gå ut när jag ska prata <3

  4. Vad underbart att vara ute i skogen och promenera. Jag är också så att jag inte kan prata med tex vårdcentraler när jag vet att någon hör. Vill gärna gå undan.

  5. Jag är precis likadan och vill prata ostört för mig själv utan att någon annan hör mitt samtal.Håller med att skogen ger en sån härlig energi.Skönt att du har hittat en läkare som du gillar och litar på fullt ut.

  6. Du tar alltid så mysiga bilder! Jag är likadan, jag kan inte prata om viktiga saker i tel om någon är i närheten, det tar stopp. Skogen är min plats också att fylla på med energi! Underbar start på dagen du fick 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: