Lyckligare kan ingen vara.

Hej.

Jul bio blev det till slut för Tilda och mig som åkte ner till Tumba Scenen för att titta på Lyckligare kan ingen vara.

26g

Filmen var snäll och söt men inte så mycket mera tyckte jag. Den var lite som alla andra filmer som David Hellenius är med i glad, snäll och lite smårolig. Varken mer eller mindre. Ska jag vara riktigt ärlig så har jag hört så mycket gott om filmen att den skulle vara rolig och riktigt bra. Visst är filmen rolig och bra men där stannade det tycker jag.

26f

Lyckliga jag som har finaste dottern.

Det var ganska tomt på bion på Tumba Scenen även denna gången vi var där. Förra gången var vi 6 besökare idag kunde vi kanske räkna till runt 20 besökare. super skönt för vi fick hela bänkraden för oss själva. Det är till och med nästan så att biljetterna är lite charmiga. Lite som på landet men ändå inte.

26e

7

 

35 reaktioner till “Lyckligare kan ingen vara.

Lägg till

 1. Åh mor-och1dotter-mys när det är som bäst ju! Min dotter och jag ska nog göra något liknande fast i mitten av januari .
  Hon ä förvisso bara fyra än men jag ha tänkt att vi ska börja med det som någon form av tradition att bara hon och jag har en ”tjejkväll.

  Gilla

 2. Känns som att David Hellenius är den ultimata Svenska Filmen, hela han. Alltså sååååååå lagom, inte uppröra, mellanmjölk och inte ta i för mycket 😉 Kan helt klart vara underhållande men inte överraskande. Låter som en mysig dag ❤️

  Gilla

 3. Vad roligt med julbio! Har inte sett den filmen men brukar gilla svenska filmer! Det är så tråkigt när en film hypas och man tror så mycket om den och sen när man väl ser den så blir man lite besviken även fast den var helt okej. Så blev det för mig och Frozen, alla snacka om att den var bästa Disneyfilmen men jag blev såå besviken..

  Skönt att det inte är så många besökare.. Jag gillar inte att gå på bio längre då folk inte kan bete sig och det är alltid fullt med personer på våra biosalonger 😦

  Gilla

 4. Men vad mysigt med kvalitetstid med dottern. Jag tänkte i dagarna gå på bio med dottern och se nya Bamse-filmen. Jag gillar David Hellenius, tycker han är rolig i de filmer han är med i.

  Gilla

 5. Det var längesen jag var på bio, har inte varit på bio under hela 2018 eller jo det har jag ju visst det varit men det var i Februari så i början av året sen har jag inte varit på mer bio… Jag ska se till att ändra det 2019, hoppas där kommer bra filmer 2019! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: