Think it, want it – get it.

Hej.

Snart är det dags att göra som kungen  – vända blad. 2019 är riktigt nära nu. Året som jag sedan i höstas när jag köpte min nya kalender sa ska bli mitt GULD ÅR. Jag har haft fina stunder 2018 men om sanningen ska fram så har inte detta året varit ett av mina bättre. Jag har börjat att göra min årsresumé vilket är så roligt att tänka tillbaka och se vad jag faktiskt fick uppleva och vara med om.

Think it, want it – get it.

Lättare sagt än gjort men jag tänker inte alls ge mig 2019 ska jag göra till GULD för mig. Ända sedan jag var tonåring har jag haft tre ledord TRO – HOPP – LÄNGTAN. Det är nog de som drivit mig framåt. Jag var hos en spåkvinna för typ 100 år sedan hon berättade att mina viktigaste element i livet var luft och vatten som hon förknippade med frihet. Vikten av frihet är stort för dig Kamilla, fick jag med mig av henne. Visst är det så att jag drivs till havet och har ett stort behov av att få andas frisk luft och bara andas livet.

26c26b

26a

♥  KRAM♥

33 thoughts on “Think it, want it – get it.

Add yours

 1. Att det snart är ett nytt år, känns obegripligt. 2018 var absolut inte mitt bästa år, men jag vill inte gå in på varför. hoppas att 2019 blir bättre.

 2. Vilket härligt inlägg och ser så fram emot att få läsa din årsresumé! Härligt att du ändå dras till friheten, det är då inte något som är dåligt 🙂

 3. Så fint att du känner så inför 2019 och härligt att 2018 har varit ett bra år för dig! Jag är själv jätte taggad för ett nytt år och att se vad det nya bär med sig😊

 4. Hoppas att 2019 blir så bra som du har tänkt dej 🙂 Jag älskar med att vara vid havet och det blir så fina bilder där 🙂

 5. Tror verkligen 2018 varit mitt bästa år hittills, men 2019 ska även bli mitt guld år. Härlig inställning du verkar ha, och underbart motto. Va en dreamdigger och jaga dina drömmar <3 Kram

 6. Alltså wow vilken vacker bild!! Vad häftigt att ha vart hos en spåkvinna, skulle vilja testa det någon gång 😀 Jag hoppas verkligen och håller tummarna att det blir ditt guld år! Ska bli så kul att följa dig och se hur allt gå! Ska försöka kämpa för ett guld år jag med 🙂

 7. Tänk vad rätt motivation driver oss lättare i livet? intressant att du hittat ditt sätt, att tro på sig själv kommer man långt med!

 8. Så fina bilder, samt jag mår också bra vid vattnet, älskar kusten, så det är ganska obegripligt att jag flyttade från kusten. Eg måste väl jag säga att 2018 är ett bra jobb för mig, nytt jobb, ny lgh, ny bil, om man ska prata materiela grejer, men det har ju bara bkivit bättre med allt det

 9. Vilka härliga ledord inför nästa år. Och hoppas såklart det blir ett guldår! Think it, want it, get it låter som law of attraction och det lovordar ju många. 🙂

 10. Året har gått så otroligt fort. De är både skrämmande och skönt! Vilka bra ord du har som ger dig driv. Det behöver man verkligen kram ❤

 11. Detta året har verkligen gått i raket fart och det känns som man inte har hunnit med något alls.Vilket härligt år vi har framför oss och jag tror absolut att 2019 kommer bli ditt år.Å spårkvinna skulle man vara

 12. Det är en härlig inställning att 2019 ska bli ditt guldår! 2018 har verkligen inte varit mitt bästa heller, så dina ledord kommer väl till pass även för min del😊 Frihet är bland det bästa som finns!

 13. Åh känner igen detta starka drivet! Älskar nyår just för att det känns som man får så mycket ny stark motivation. 2019 ska helt klart bli mitt år också har jag bestämt 🙏😍

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: