Think it, want it – get it.

Hej.

Snart är det dags att göra som kungen  – vända blad. 2019 är riktigt nära nu. Året som jag sedan i höstas när jag köpte min nya kalender sa ska bli mitt GULD ÅR. Jag har haft fina stunder 2018 men om sanningen ska fram så har inte detta året varit ett av mina bättre. Jag har börjat att göra min årsresumé vilket är så roligt att tänka tillbaka och se vad jag faktiskt fick uppleva och vara med om.

Think it, want it – get it.

Lättare sagt än gjort men jag tänker inte alls ge mig 2019 ska jag göra till GULD för mig. Ända sedan jag var tonåring har jag haft tre ledord TRO – HOPP – LÄNGTAN. Det är nog de som drivit mig framåt. Jag var hos en spåkvinna för typ 100 år sedan hon berättade att mina viktigaste element i livet var luft och vatten som hon förknippade med frihet. Vikten av frihet är stort för dig Kamilla, fick jag med mig av henne. Visst är det så att jag drivs till havet och har ett stort behov av att få andas frisk luft och bara andas livet.

26c26b

26a

♥  KRAM♥

33 reaktioner till “Think it, want it – get it.

Lägg till

 1. Tror verkligen 2018 varit mitt bästa år hittills, men 2019 ska även bli mitt guld år. Härlig inställning du verkar ha, och underbart motto. Va en dreamdigger och jaga dina drömmar ❤ Kram

  Gilla

 2. Alltså wow vilken vacker bild!! Vad häftigt att ha vart hos en spåkvinna, skulle vilja testa det någon gång 😀 Jag hoppas verkligen och håller tummarna att det blir ditt guld år! Ska bli så kul att följa dig och se hur allt gå! Ska försöka kämpa för ett guld år jag med 🙂

  Gilla

 3. Så fina bilder, samt jag mår också bra vid vattnet, älskar kusten, så det är ganska obegripligt att jag flyttade från kusten. Eg måste väl jag säga att 2018 är ett bra jobb för mig, nytt jobb, ny lgh, ny bil, om man ska prata materiela grejer, men det har ju bara bkivit bättre med allt det

  Gilla

 4. Vilka härliga ledord inför nästa år. Och hoppas såklart det blir ett guldår! Think it, want it, get it låter som law of attraction och det lovordar ju många. 🙂

  Gilla

 5. Detta året har verkligen gått i raket fart och det känns som man inte har hunnit med något alls.Vilket härligt år vi har framför oss och jag tror absolut att 2019 kommer bli ditt år.Å spårkvinna skulle man vara

  Gilla

 6. Det är en härlig inställning att 2019 ska bli ditt guldår! 2018 har verkligen inte varit mitt bästa heller, så dina ledord kommer väl till pass även för min del😊 Frihet är bland det bästa som finns!

  Gilla

 7. Åh känner igen detta starka drivet! Älskar nyår just för att det känns som man får så mycket ny stark motivation. 2019 ska helt klart bli mitt år också har jag bestämt 🙏😍

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: