Juldagen bjöd på lite av varje.

Hej.

Juldagen är snart till ända eller så är det nog inte men det är nattsvart ute sedan länge. Egentligen så tycker jag inte om alla dessa dagar då det förväntas att man ska göra både det ena och andra. Tänk om man inte alls vill jula sig i flera dagar utan bara vill att livet ska gå vidare fram mot nästa händelse eller delmål. Jag vill framåt och har svårt att stanna i julen detta året. Nästa år önskar jag att kunna fira jul och åka skidor. Det skulle vara så mysigt att göra helt annorlunda. Helt utan en massa stress och press från alla håll.

Juldagen bjöd mig på både det ena och andra.

Himmeln bjöd på en magisk bild i eftermiddags precis innan skymningen föll. Det är oftast något speciellt med en himmel som denna. Precis som om den vill säga oss någonting. Jag har ett starkt minne från en himmelsbild likt denna.

25a25b

Stor, liten och jag gick ut i skogen på promis.

Inte det lättaste att få dem med på bild. I skogen hade mörkret redan fallit. Hade jag inte haft barnen med mig hade jag aldrig vågat gå ut i skogen. Jisses vad det var skönt att komma ut i snökläder med mina barn. Vi hade det så mysigt och samtidigt lite läskigt när vi gick genom skogen i mörkret.

25c

Varm choklad ute i snön.

Efter vår promenad gick vi in och kokade varm choklad som vi tog med oss ut och satte oss i snön på bergen här hemma och andades livet. Tilda och jag gjorde snöänglar och smakade på snön. Vi är ett bra team dottern och jag.

25e25g

Vad är det för valar?

Vad var det för valar som som syns över vårt hus? Vart är de på väg? Vad ville de? Varför åker de från vårt hus? Det är ju något visst med andliga fenomen vilket jag alltid tyckt.

25d

puss1

 

15 thoughts on “Juldagen bjöd på lite av varje.

Add yours

 1. Wow! Jag tycker att det ser ut som hajar. Vilken fantastisk bild. Och vilken härlig juldag ni haft tillsammans. Lustigt att du skriver om att fira jul och åka skidor för jag tänkte på samma sak. Skulle också vilja göra något annorlunda.

 2. Häftigt bilden med valarna är, riktigt häftig 🙂 Blev själv sugen på varm choklad nu men det får vänta tills min lilla utflykt imorgon. Ha en bra kväll 🙂

 3. Man behöver absolut inte jula sig i flera dagar om man inte känner för det.Vi firade i går och det räcker för våran del.Sonen såg himmelen när vi var ute med hunden och sa mamma himmelen brinner i kväll.Så mysigt ni har haft det.Älskar att vara i skogen i mörkret och njuta av tystnaden(bara i skogen utanför oss) Älskar den sista bilden där det ser ut som hajar i luften

 4. Så mysigt att vara ute i skogen! och varm choklad ute det är ju riktigt lyx det! Skogen är lite läskigt när det är mörkt ändå befriande. 🙂

 5. Vilka bilder och supercool bild över ert hus. Det ser verkligen ut som hajar 👍
  Lät lite läskigt att gå i en mörk skog, men samtidigt mysigt.
  Vi bor i skogen, men jag går helst inte utomhus i mörkret 😉

 6. Men wow vilken fantastisk bild, undra varför det blir så som på sista bilden 🤨 lite läskigt och fräckt!

 7. Så fina bilder på himlen. 😍 Nej man behöver inte fira i flera dagar, hade vi inte haft så stora familjer och varit bonusfamilj så hade vi bara firat på julafton.
  Mysigt med promenad i skogen 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: