Dagarna blir lite som de blir…

Hej.

Det blir lite lata daga fortfarande när skolbarnen jullovslediga. Inte mig emot om man säger så. På eftermiddagen gick jag och Tilda ner mot centrum för att kolla lite på rean och får snick snacka bara vi två. Vi hittade inget på rean men Tilda kom hem med lite nytt smink och lösögonfransar som var så himla fina på henne. En kasse med lite nya underkläder fick hon också med sig hem.

27ll27kk

Dagarna blir lite som de blir…

Jag blev nöjd med att vi satte vi oss en stund på Espresso House och tog en god Cappuccino. Tilda valde en islatté med vit mocca som är hennes stora favorit. Tänk så himla skönt inte ha några måsten utan bara få vara och glida runt.

27jj27ii

27

♥  PUSS

 

38 reaktioner till “Dagarna blir lite som de blir…

Lägg till

 1. Såna dagar är ju de bästa. Jag har ju lyxen just nu att alltid ha det så vilket varit jätteskönt. 🙂 kul att Tilda kom hem med lite grejer i alla fall.

  Gilla

 2. Det låter så himla härligt! Sådär har jag det också nu, något måste har funnits med tanke på att jag och en kurskamrat har en tenta ihop att göra under julen.. men den gjorde vi klart igår =) Nästa vecka skall jag och tre kurskamrater ha sleepover tillsammans och dra över till Danmark och strosa och bara ta dagen som den kommer, det ser jag fram emot =)

  Gilla

 3. Men vad du fikar ofta på Espresso house, blir lika avis varje gång jag ser det haha! Åt frukost där ofta när jag plugga, så himla bra ställe! Deras kaffe är så underbart och islatten är dröm! Mysigt med en liten shoppingdag tillsammans 😀

  Gilla

 4. Det låter som att ni haft en väldigt bra och mysig dag tillsammans, jag blev så lycklig när jag hittade fransar utan minkhår för ett tag sedan 🙂 underkläder är ju alltid bra att ha dessutom 😉

  Gilla

 5. Ja visst är det skönt med lata dagar. Bara vara och slöa 😉 Men ibland är det lite bra med en jobbdag mitt i allt också så blir man direkt lite nyttigare o vänder tillbaka dygnet lite också 😉 Men inget slår ledigheten såklart…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: