Skogen med Bingo & Katrin.

Halloj.

Har ni som många andra snöat in på poddar? Jag har försökt att följa och lyssna på några men tröttnar efter halva podden. De som har den fångar inte mig helt enkelt förutom Bingo & Katrin. Deras Relationspodden 2.0 har jag följt säkert redan från de satte igång. Jag kan inte sätta fingret på vad de har som inte andra har men något måste det ju vara. Ibland lyssnar jag även på Katrins podd som hon har tillsammans med Malin Gramer.

Hur som helst så tycker jag att både Bingo och Katrin är helsköna och ärliga. Det är inga krusiduller utan rakt och ärligt. Kanske är det så att jag önskar att jag hade mer av det rakt på och go som Katrin har. Hon är verkligen en cool kvinna som inte räds något och gör allt för sina barn. Tack för idag Bingo & Katrin!!!

23b

Skogen och jag igen.

Vet faktiskt inte vad det är men jag har känt mig så jäkla låg ända sedan i helgen. Energin är som bortblåst och lusten till kul saker och livet fattas just nu. Bara därför stoppade jag lurarna i öronen drog på mig gummistövlar och gav mig ut i skogen med Bingo och Katrin. De kan verkligen få mig att dra på smilbanden så lite gladare och piggare kom jag hem.

23c

23d23e

Ha en toppen kväll alla Sötnosar.

7

23 thoughts on “Skogen med Bingo & Katrin.

Add yours

 1. Alltså dina bilder, är så fina! du borde bli fotograf!!
  Tack för tipset om podden de har jag inte lyssnar på, ska ta och göra det nästa gång.

 2. Jag lyssnar aldrig på poddar, för det blir inte av. Läser om tips som verkar bra då och då, men glömmer lika fort😆 Men skogen kan jag inte vara utan! Förstår att du går ut i skogen för att pigga upp dig! Jättefina bilder!😄

 3. Funderat ett bra tag på vilken podd man skall börja lyssna på! Svårt att hitta någon intressant. Men fick upp öronen för dessa Bingo och katrin! 🙂 Får nog ge det en chans 😀

 4. Jag älskar poddar och lyssnar väldigt mycket! Ska kolla in den du pratar om 😃 Annars har P3 dokumentär, Creepypodden & Skäringer och Mannheimer väldigt bra poddar 😊 💓

 5. Poddar är inget jag fastnat för alls, än. Men kan verkligen tänka mig känslan av en bra podd (eller musik) och sen ut i naturen. Vilka underbart fina bilder du har tagit.

 6. Vad roligt att du blev på lite bättre humör 🙂 jag gillar poddar lyssnar ganska ofta på de men jag brukar mest lyssna på bianca och alice

 7. Aldrig lyssnat på deras podd! Vilken rolig bild de hade till den haha! Fina bilder du fick på svampen, så mysigt att vandra runt i skogen <3

  P3 dokumentär är en bra podd!

 8. Jag tycker om poddar, hoppar mellan olika o lyssnar på mkt podd när jag åker bil. Ska kolla upp deras. Men annars gillar jag att gå ut i naturen o känna tystnad.

 9. Jag lyssnar på Alice&Bianca- Har du sagt A får du säga B 🙂 Där pratar dom om allt mellan himmel och jord!

  Har aldrig lyssnar på Bingo och Katrin ^^

 10. Lyssnar på massa poddar och ljudböcker hela tiden, men lyssnar på creapypodden och sådant där! Det är ganska skönt att inte behöva ha tyst 🙈

 11. Hej!
  Snyggt foto, där du står i vattnet med gummistövlar, mera såna foton.
  MVH Pär

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: