Dagens Vill Ha…

Hej Hej.

Jag vill ha nya snygga vidare byxor….och gärna redan nu. Det känns som om hela min garderob behöver bytas ut och det är nu för det finns verkligen inget roligt eller fint alls i dem längre. Varför är det så att man alltid eller är det bara jag som vill skänka varenda trasa i garderoben på hösten till Myrorna? Suck säger jag!!! Jag får nog åka på en drömma mig bort tur till butikerna idag så jag kan skriva önskelistan till Önskefen redan nu. För att vänta på tomte är allt för långt bort…..

Dagens Vill Ha…

GinaTricot24

Här hittar ni som är nyfikna plaggen från Gina Tricot.

 1. Finns  – Här.
 2. Finns  – Här.
 3. Finns  – Här.
 4. Finns  – Här.

 

puss1

17 thoughts on “Dagens Vill Ha…

Add yours

 1. Haha kläder får man då aldrig nog av, ibland är det så svårt att tygla sig att inte köpa allt man vill ha. Så mycket fint du har hittat 🙂

 2. Jag tror inte jag ändrar stil särskilt ofta, så när jag plockar fram höstkläderna igen efter sommaren så känns det nästan som att plocka fram nya kläder 🙂 Nu skulle jag däremot behöva köpa lite nytt eftersom det var riktigt länge sedan jag shoppade, mycket börjar bli både slitet och urvuxet.. Märkligt nog så är det dom nyare kläderna som börjar bli slitna.. har tröjor från högstadiet/gymnasiet som fortfarande är som nya :O

 3. Jag håller mig nog över lag till ganska tidlösa kläder, då slipper man tröttna så fort och byta ut så mycket! Jag har idag samlat ihop lite kläder som jag och barnen inte använder som ska till en familj som i dagsläget saknar typ allt. Känns bra att åtminstone kunna göra en god gärning med det som inte används.

 4. såg du att Icona Pop ska släppa en kollektion med Gina??
  Jag är längtar och hoppas den kommer i butiken som ligger nära mig, tycker dem två tjejerna är grymma!

 5. Wow Så fina saker, tack så mycket för tipsen! Älskar verkligen nummer två 😍 Måste in till stan och testa den 😃

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: