Så skönt för både kropp och själ.

Hej.

Nyss hemkommen från en helt underbar promenad i skogen idag. Lagom kallt, vinden som ven, solen som sken, bra känsla i kroppen och fantastiska Karin Isberg i lurarna. Karin Isberg har skrivit sex böcker om mental hälsa, relationer och välmående, där hon blandar in personliga erfarenheter som förstärker och gör böckerna personliga, arbetar som föreläsare och HR – chef. När jag lyssnat klart på ”Deprimerande enkelt” har jag hört eller läst alla hennes böcker. Dagens bok tips kolla upp Karin Isberg.

22skog1

Så skönt för både kropp och själ.

Jag kände att jag nästan flög fram idag när jag gick min promis. Benen kändes lätta och flera gånger slog mig tanken att snart kanske jag är där igen och kan börja jogga vissa bitar under promisen. Framför allt så känns det bra med tanke på att på tisdag tänker jag börja använda och aktivera mitt träningskort som jag fick av mig själv förra veckan.

Tänk att jag varit ute och gått alla dagar denna veckan hittills så om jag skulle fega ur imorgon gör ingenting alls. Sjukt bra jobbat Kamilla! Nu är du på G på alla plan – Heja Mig!

22skog222skog3

Tid att dansa runt med dammsugaren en stund. Ha det bäst!

pusskram

 

13 thoughts on “Så skönt för både kropp och själ.

Add yours

  1. Åh tack för boktipset, ska in och kolla på en gång! Skogen är så underbar att vara i, jag ska ut idag och fota lite där hade jag tänkt 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: