Röda mattan inför Lola premiären.

Hej Hej-

Jag avslutade min fartfyllda lördag med röda mattan och premiären av föreställningen Lola. Syster och jag gled fram på den röda mattan till Scandia ScenenCirkus för att se Tommy Körberg som Lola. En humoristisk och rolig föreställning, men samtidigt mycket tragik om utanförskap. Att klä sig i kvinnokläder och ta fram sin inre kvinna kräver sin man. Så ruggigt bra Tommy och annorlunda mot vad jag sett dig göra tidigare! Monologen är avskalad med både humor och allvar men med eftertanke. Föreställningen avslutades med stående ovationer. Tack även till Roberts kollega PG för biljetterna!

Röda mattan inför Lola premiären.

22lola322lola222lola1

”Om att våga vara den man är”

 Tack älskade Wille för skjutsen hem.

7

28 thoughts on “Röda mattan inför Lola premiären.

Add yours

  1. Vad roligt, tyckte du att Lola var bra? Har läst lite på nätet men inte riktigt bestämt mig för bu eller bä, sen är det ju helt klart en annan sak att se det live 🙂

  2. Oj, vad intressant det lät! Det känns inte som en roll jag hade kunnat föreställa mig honom i och jag hade verkligen missat den helt. Det skulle helt klart vara kul att gå och se den 🙂

  3. Väntar med spänning på den dagen röda mattan erbjudanden börjar trilla ner på hallmattan *skrattar* Är det inte i någon annan föreställning som körberg också klätt ut sig till kvinna?

  4. Men vad kul att gå på föreställning! Söndagar är ju så gjorda för att hitta på enkla nöjen på. Jag och fästmannen har gått på bio på söndagar förut och varit väldigt nöjd med att få ut nåt vettigt av en sådan dag. 😁

  5. Har inte ens hört talas om föreställningen, men den verkar ju vara bra! Kul att få gå på premiär. 🙂

  6. Oh vad roligt att gå på tillsammnas =D oh kul att den var bra också. =D Jag är ingen fan av Körberg, men kan tänka mig att han spelar bra där

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: