Söndagsfikat fixat och klart.

Tjingeling.

Hua hua vad denna söndagen sprang iväg. Jag tyckte att jag inte gjorde så mycket men nu när jag tänker till så blev det några check i alla fall på min to do lista. Skjutsningar som vanligt, hemmafix, snackade i telefon, planerade nästa vecka, kollade derbymatchen som AIK vann, så skönt….nu är guldet närmre, gick min promis i ett rasande tempo.

Söndagsfikat fixat och klart.

Jag blev så galet sugen på gofika till söndagsfikat som vi alltid brukar köra på söndagskvällen. Det blev både hallonmuffins och chokladsnittar. Så galet gott med hembakat.

23a23b23c23d

Nu måste jag ta mig in bland alla kommentarer och hälsa på tillbaka.

puss1

 

6 reaktioner till “Söndagsfikat fixat och klart.

Lägg till

  1. När jag lyckas med något hembakat brukar det bli så himla gott. Jag är så sugen på att baka men just nu måste jag försöka hålla mig ifrån det, finns risk att jag annars låter godissuget tas över av att baka och äta det istället…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: