Söndagsfikat fixat och klart.

Tjingeling.

Hua hua vad denna söndagen sprang iväg. Jag tyckte att jag inte gjorde så mycket men nu när jag tänker till så blev det några check i alla fall på min to do lista. Skjutsningar som vanligt, hemmafix, snackade i telefon, planerade nästa vecka, kollade derbymatchen som AIK vann, så skönt….nu är guldet närmre, gick min promis i ett rasande tempo.

Söndagsfikat fixat och klart.

Jag blev så galet sugen på gofika till söndagsfikat som vi alltid brukar köra på söndagskvällen. Det blev både hallonmuffins och chokladsnittar. Så galet gott med hembakat.

23a23b23c23d

Nu måste jag ta mig in bland alla kommentarer och hälsa på tillbaka.

puss1

 

6 reaktioner till “Söndagsfikat fixat och klart.

Lägg till

  1. Kanske man borde baka nått. Såg ju riktigt gått ut. Tyvärr är det bara jag som äter bullar här hemma så blir lite mycket att äta bara

  2. När jag lyckas med något hembakat brukar det bli så himla gott. Jag är så sugen på att baka men just nu måste jag försöka hålla mig ifrån det, finns risk att jag annars låter godissuget tas över av att baka och äta det istället…

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: