Inte den sämsta fredagspresenten.

Hej Hej.

Ny dag nya erfarenheter står och väntar – undrar vad denna dagen kommer erbjuda?

Fast jag många gånger delvis vet delar vad som står på vår scheman så är det långt ifrån vad jag kommer uppleva. Allt beror på inställningen. Står det en massa måsten som vi ska ut och genomföra finns såklart stressen, hur ska jag hinna?, hur ska jag planera så det blir så bra som möjligt? Jag tror att lösningen ligger i att plocka ner våra scheman i mindre delar och tänka positivt.

Förr var jag precis tvärtom om och även nu finns dagar och stunder står stressen och pressen mig upp i halsen. Då försöker jag sätta mig ner och andas några minuter innan jag tar nya tag och försöker dela upp mina måsten i mindre delar, vilka ligger på prio 1, 2 och 3 för att få ihop livet och familjepusslet. Så enkelt det låter visst! Det är långt ifrån enkelt. Jag som under många år levt med ett på tok för späckat schema har lärt mig att hitta den små stunderna i det lilla för att inte fastna i hjulet av tristess och måsten.

Stopp och belägg, hur hamnade jag här? Jag som skulle skriva om min fredagskväll. Får börja om helt enkelt…..

Fredagspresenten blev inte glögg utan…

Bubbel inte det sämsta men där och då på bolaget blev det konstigt. Väl hemma i soffan framför idol och filmkväll var det helt perfekt med bubbel. Jag tänker slå ett slag för de små mini flaskorna som finns på bolaget. De är perfekta för mig som inte behöver mer än ett glas för att få känna känslan av speciella dagen fredag och fredagmys.

22a

Filmtajm som fokus.

Jag hade en så skön fokus stund igår kväll i soffan efter idol. Jag kröp upp i hörnet på soffan med min fredagspresent i glaset  och Netflix. Tänk att en film, tända ljus, lite choklad och bubbel kan gav mig en sådan härlig fokus stund. Verkligen me like på den.

22b22c

Jag är så glad över den fina ljuslyktan som jag fick på bloggmiddagen jag var på i början av september.

Dags att ta tag i denna dagen som kommer innehålla lite skjutsningar, min promis, bloggwork, ett glas vin på stan och premiär av Lola på Cirkus ikväll. Så nu kör jag lite lördag. You go girl!!!

puss33

 

 

 

5 thoughts on “Inte den sämsta fredagspresenten.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: