Fredagsfika på Höstlikt Hågelby.

Halloj.

Nu är det helg igen – fredagsfikat är över, fredagspresenten inhandlad och min fokus stund planerad. Check på dem!!! Nu återstår bara skjutsa till och från gympan och svänga förbi ICA och handla hem lite gott till kvällens fredagsmys.

Fredagsfika på Höstlikt Hågelby.

Jag var så galet sugen på glögg idag så jag smet in på bolaget för att med med mig någon spännande glöggsort hem. Tji! fick jag glögg finns inte i butikerna förrän tidigast efter allhelgonahelgen. Så besviken jag blev. Jag kände att jag såg ut som ett litet barn när expediten berättade om när och hur glögg finns i sortimentet. Liten och halvsur åkte jag vidare till Hågelby. Innan jag gick in och fikade gick jag runt i parken och plockade med mig både kastanjer och ekollon hem. Jag ska plantera ekar ni ska få se i ett annat inlägg.

21h

21d21f21c21e21g21b

Vad har ni för planer för helgen?

21b

PUSS & KRAM

 

 

18 reaktioner till “Fredagsfika på Höstlikt Hågelby.

Lägg till

  1. Vilken häftig fågelholk! Man undrar ju om det är en fågelholk som fåglarna verkligen föredrar eller om den bara de mest vågade fåglarna vågar sig på. 🙂

  2. Min första tanke var först va finns det glögg redan på Systembolaget.Trisst att glöggen inte hade kommit ut på försäljning ännu när du så gärna ville ha det

  3. Jag älskar glögg men jag brukar inte dricka nån före december😊 Men jag har en oöppnad flaska sen förra julen ifall andan att ta en liten slurk faller på!😆

  4. Vad snopet att det inte fanns nåt 😅 Det går inte att göra egen glögg?
    Det blir nog en lugn helg för oss. Har i alla fall inga särskilda planer. 🙂

  5. Åh vad surt med glöggen, jag hade nog blivit lagom sur över att dom inte hade nått alls på lager 😅 Nu blev en annan också lite sugen här ju 🤔
    Skönt att du hittade fika nånannanstans iallafall 🙂

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: