Dagens Vill Ha…..

Godmorgon.

Mina vänner, det är fredag idag. Jippi, ikväll blir det fredagsmys och ett glas rött. Igår kväll var jag på seriepremiär och hejade på Flemingsbergs IK mot Täby i J18 Elit. Flempan vann – Bra jobbat killar! Om jag fick välja mig en helt ny outfit till nästa match hade jag valt denna outfit som jag verkligen tycker är perfekt för mig.

Dagens Vill Ha…..

Elsa

För er som vill kika lite extra på någon av alla de plagg som jag hittade hos Elsa Leonie.

1 finns här.

2 finns här.

3 finns här.

4 finns här.

5 finns här.

6 finns här.

puss1

17 thoughts on “Dagens Vill Ha…..

Add yours

  1. Kul att de vann!
    Jättefina kläder. Det är kul att köpa nytt nu när garderoben ska bytas ut mot en varmare. 🙂

  2. Måste tyvärr gå in och kika på alla, var supersnygga ju!! 👌Sen försöker jag hålla i mig för att inte shoppa, men titta och inspireras får man ju! 😉

  3. Så fina 🙂 vilken portal har du nu ? worldpress ? Är den bra ? själv har jag NOUW saknar visa funktioner som senast uppdaterad av bloggar från andra portaler men gillar resten ok Hoppas allt är bra med dig vännen
    Kram

  4. Mössan var ju grymt söt, hatar mössor eftersom jag jämt har håret uppsatt, men skulle nog kunna tänka mig en sådan för dom där få andra gångerna 🎆

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: