Dagens Vill Ha…..

Godmorgon.

Mina vänner, det är fredag idag. Jippi, ikväll blir det fredagsmys och ett glas rött. Igår kväll var jag på seriepremiär och hejade på Flemingsbergs IK mot Täby i J18 Elit. Flempan vann – Bra jobbat killar! Om jag fick välja mig en helt ny outfit till nästa match hade jag valt denna outfit som jag verkligen tycker är perfekt för mig.

Dagens Vill Ha…..

Elsa

För er som vill kika lite extra på någon av alla de plagg som jag hittade hos Elsa Leonie.

1 finns här.

2 finns här.

3 finns här.

4 finns här.

5 finns här.

6 finns här.

puss1

17 reaktioner till “Dagens Vill Ha…..

Lägg till

  1. Så fina 🙂 vilken portal har du nu ? worldpress ? Är den bra ? själv har jag NOUW saknar visa funktioner som senast uppdaterad av bloggar från andra portaler men gillar resten ok Hoppas allt är bra med dig vännen
    Kram

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: