Inom loppet på fem minuter…

Hej.

Idag hände något som jag nästan tycker är osannolikt. Jag går ju som ni redan känner till redan ofta mina promenader i skogen. Längs stigen idag mötte jag först en snok som ringlade precis framför mina fötter. Orm eller inte men de är läskiga tycker jag. Snoken fick mig att stanna till för jag vågade varken kliva eller hoppa över den. Chansen på att den skulle komma ännu närmre mig kändes för stark. Till slut ringlade den in i skogen. Skönt tänkte jag och gick vidare. Inte långt därefter mötte jag nästa snok på min väg. Det kände lite osannolikt att inom loppet på fem minuter kanske möta ännu en snok. Denna vågade jag fota som bevis.

20a

Vad hände egentligen under dagens promis?

Den frågan ställde jag mig också och även nu i skrivandet stund. Att jag tror på andlig närvaro, har en bror som är medial och själv ibland känt och känner av liknande vibbar blev skraj och berörd idag. Inte nog med att jag mötte två snokar så höll jag på att trampa på ett par fint ihopvikta glasögon som låg mitt på spåret. Precis när jag satte mig ner för att ta upp dem kom en iskall känsla i hela kroppen trots att det var hur varmt som helst och jag var klädd i alldeles för varma kläder. Lite smått obehagligt var det allt.

20b

Jag som oftast brukar sätta mig på en och samma plats i skogen hoppade den idag och tog fram min lilla kaffetermos på en bänk längs spåret. Allt för att vara på säkra sidan. På bänken kunde jag inte låta bli att googla runt på vad snokar betyder i den andliga världen. Enligt flera andliga spå sidor stod det följande ”Snoken vill säga att du ska acceptera din egen sanning, för du bär på sanningen själv. Snoken säger också att acceptera dig själv, så som du är. Ifrågasätt dig inte i det du redan vet.”

20c

Vad betyder det?

Det kändes nästan som jag ville säga, prata klarspråk för jag är inte så smart. Men vem vet jag kanske får ett bättre svar snart. Hur som helst så växer det fortfarande blåklockor längs spåret i skogen. Det är ju också lite magi i sig. Heja dig lilla vackra blåklocka.

20d

7

 

22 thoughts on “Inom loppet på fem minuter…

Add yours

  1. Jag tycker om att gå promenader i skogen men är livrädd för ormar även om jag vet att dom inte är farliga!

  2. Spännande att läsa, jag själv gillar också det där övernaturliga och mediala och upplever att under perioder är sådant mer tydligt. Kanske det sker saker i ditt liv just nu som ger dig olika tecken innan det sker? 🙂
    Tänker snok och glasögon, ungefär som glasögonorm kanske du behöver läsa någon bok? Släktforska? Eller gräva ner dig i någon historia?

  3. Vad häftigt att få uppleva något sånt. Jag tror definitivt på det övernaturliga. Klart man funderar på vad saker kan betyda när så märkliga saker på en och samma gång. Många skulle nog avfärda det som slump, men där beror det såklart på vad man själv tycker och upplever det som. 🙂

  4. Jag älskar också att promenera i skogen och har 4 meter till skogen från ytterdörren.Jag tycker också att ormar är läskiga och har dom gärna på avstånd.Snokarna är ingen fara längre för mig

  5. Åh är livrädd för ormar! Men nä jag var i skogen för nån vecka sedan gick de förbi två rådjur en meter bort från mig, de va en så häftig känsla! Kollade då också upp va de betyder men minns inte var det var nu, tror nått kring att man ska få lycka ☺️

  6. Men oj! Det är ju inte ofta man stöter på ormar nu för tiden tycker jag, så jag håller med om att det är lite knas att du stötte på två stycken inom loppet av så kort tid 🙂

  7. Åh fy, ormar är så läskiga. Jag har också vart nära på att trampa på en orm som slingrade sig på motionsspåret. Jag blev så rädd att jag flög på min granne som jag gick med. Vi fick oss ett gott skratt, som jag nästan hoppade upp i hennes famn.

  8. Skulle vilja utveckla min mediala (äh, vad heter det?) sida. Drömmer tex sandrömmar och om folk som kommer och tar avsked när samma natt de går bort

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: