Fredagspresent och Fredagsfokus.

Halloj.

Vilken skön start på min lördag jag haft efter att huvudvärken släppte. Tog med mig gott citronvatten ut och la mig i en av solstolarna med en ljudbok i lurarna. Hur skönt som helst bara för att det var stundtals moln och när solen kikade fram så var den både varm, skön och behaglig. Det var ett tag sedan nu som jag verkligen visade eller skrev om min present och mitt fokus. Så visst är det lite dags att det blir ordning även på den fronten.

Fredagspresenten.

I ärlighetens namn så köpte jag min present i veckan och gömde den i en påse i min garderob redan i torsdags. En dag innan mer eller mindre kan ju inte spela någon roll om jag inte ger presenten till mig förrän rätt dag. Så fick det bli denna veckan och jag är mer än nöjd. Jag fick fyra små handcreme från Rituals. Jag har haft två av dem tidigare vid flera tillfällen och älskar verkligen Rituals sortiment. Snart är hösten här igen då det behövs massvis med handcreme.

3pak1

Fredagsfokus.

Efter en lång varm och svettig promis bjöd jag mig själv på en god kaffe och en mindfulness övning sittandes på husets svalaste plats på entrétrappan. Hur skönt som helst. Jag struntade helt enkelt att ytterdörren var helt öppen för jag satt ju där på trappan och bara var Kamilla en stund.

3d

pusskram

 

23 thoughts on “Fredagspresent och Fredagsfokus.

Add yours

  1. Så kul med en fredagspresent! Jag älskar verkligen Rituals. Så bra produkter och perfekta presenter att både till andra och till sig själv 😉

  2. Jag blir lite nyfiken på vad det är för fredagsritual (haha, pun not intended) med presenter du har. Finns det något inlägg som förklarar vad syftet är?

  3. Rituals är så bra, jag har den röda krämen, händerna blir sååå mjuka.
    Åh vad skönt att bara kunna sitta på trappan och bara vara, helt underbart, önskar jag hade eget hus och kunna göra likadant 🙂 i framtiden kanske 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: