Fredag den 3 – Willes födelsedag.

Hej.

Igår firade vi som sagt vår fina William. Denna kalasveckan för killarna blev lite annorlunda. De är stora nu och Wille är redan vuxen och jobbar på för fullt så han tyckte att det skulle bli konstigt att äta tårta tidigt på morgonen. Men som mamma kunde jag inte låta bli att fira och uppmärksamma min William i alla fall. Fixade pannkakor som han kunde plocka fram till frukost och dukade fram med lilla kalasflaggan. Självklart så ville jag att Wille skulle få i alla fall någon paket på morgonen så jag fixade en överraskning i bilen till honom.

3c

När William äntligen kom hem från jobbet fick det bli en snabb fika, sång och paketöppning. Vi väntade även med spänning på att ett blombud till Wille skulle komma. Vem eller vilka kunde budet vara ifrån? Till sist kom budet och vi fick äntligen veta att det var från Willes närmsta chef och kollegor. Wao, så stort att få grattis blommor från jobbet. Den är det verkligen vuxen poäng på.

3e3p3q

Middag på Pinchos.

Vi gjorde en favorit i repris och bokade bord på Pinchos på Fridhemsplan. Pinchos är verkligen en mysig och charmig restaurang med en egen karaktär som vi gillar. Vi mumsade, pratade och skålade för Wille.

3f3g3h3i3j

Inte alltid det lättaste att få alla tre älsklingarna att vara med på samma bild. Efter många försök  fick jag till någon som funkade.

3l

Till och med  jag fastnade på några bilder. Skönt att det inte syns hur mycket skorna klämde och skavde. Foto kan även de trolla ibland.

3aug1

Väl hemma igen blev det cheesecake som är Willes och min favo. Det bjöds även på kladdkaka med vispgrädde. Jag hade matkoma hela kvällen efter god lunch med fisk, Pinchos och tårtkalas sa det stopp även i min mage.

3r

7

14 thoughts on “Fredag den 3 – Willes födelsedag.

Add yours

 1. Håller med om att Pinchos är så mysig, så eget på något sätt. Bara varit där en gång och tyckte det var så fint 🙂

 2. Tårta kan man äta både morgon, middag och kväll😁 Hälsa ville att det har en auktoriserad snaskråtta berättat!😁

 3. Stort grattis till honom i efterskott. 😀
  Så mysigt med middag på pinchos, deras drinkar är ju så smarriga. 🙂 Och vilken snygg outfit du har, så snyggt!

  SV: Åh tack så jättemycket, blev så glad av din kommentar. Ha det bäst <3

 4. Skoj att du lade ut paket i bilen sådär =)
  Vi var också på Pinchos och firade igår – mig fast i förväg då =) Semestertider gör att alla inte är hemma när jag väl fyller så passade bäst igår =)

 5. Så fint av dig att förbereda både frukost och paket till honom 😀 Jag blev så sugen på att äta på Pinchos nu när jag såg dina bilder 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: