Mitt bidrag i Fotoutmaningen – Orange.

Hej Hej.

Har jag startat en fotoutmaning så måste man ju själv delta. Reglerna är enkla, ni har  2 april kl: 24:00 på er att fotografera en bild som du tycker representerar temat och publicera på er blogg, därefter samlar jag alla bidrag i ett inlägg på min blogg, givetvis med en länk till alla som deltagit. Alla får vara med!  Proffs eller hobbyfotograf spelar ingen roll eller vilken typ av kamera du använder. Här hittar ni utmaningen om ni vill hänga på.

Mitt bidrag.

Orange en riktigt busig färg som för mig står för kreativitet och nyfikenhet. Så mycket glädje och skratt finns det samlat i min Ateljerista.

25d

Jag måste vara galen som valde tema orange på fotoutmaningen denna gången. Orange är ju inte den lättaste färgen. Häromdagen for jag runt här hemma för att leta efter något som var i orange färg. Hittade hårband på dotterns rum och min Ateljerista Docka som jag fick i present när jag var klar Ateljerista.

Det var två galet roliga år som jag jobbade enbart som Ateljerista. Så mycket bus, kreativitet, bus, skratt och upptäckarlust hela dagarna. Barnen på förskolan älskade skapande lika mycket som jag gjorde. Men det kom annat emellan och kommunen hade inte råd att ha Ateljeristor anställda som enbart det. Kommunen ville att vi skulle in som förskollärare på 50% vilket inte alls kändes roligt så jag började jobba i stan istället.

fotoveckans ORANGE

Ni hänger väl på nu – fram med era kameror.

Puss & Kram,

 

14 thoughts on “Mitt bidrag i Fotoutmaningen – Orange.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: