Fotoutmaningen – Tema Orange.

Att jag tycker om foto är ingen hemlighet. Eftersom jag har en blogg som heter Kamillas Kamera är det inte mer än dags att det blir en fotoutmaning. Ni får jättegärna vara med och anta utmaningen! Bilden som jag tycker tolkat temat bäst får ett litet pris. Tänker att vi har lite längre tid denna gången typ över påsken på oss att anta utmaningen. Tema orange för att det får ni se när jag presenterar bästa tolkningen. Lycka Till!

Reglerna är enkla, använd er av en bild som du tycker representerar temat och publicera på er blogg, därefter samlar jag alla bidrag i ett inlägg på min blogg, givetvis med en länk till alla som deltagit. Alla får vara med!  Proffs eller hobbyfotograf spelar ingen roll eller vilken typ av kamera du använder.

fotoutmaningorange1

Så här gör ni för att vara med:

 • Fotografera en ny bild där ni tolkar temat ”ORANGE” precis som ni vill.
 • Ladda upp bilden i ett inlägg på din blogg med rubriken ”Fotoutmaning med Kamillas Kamera – Tema ORANGE” skriv någon mening om hur du tolkat temat.
 • Länka gärna inlägget så att fler hittar utmaningen.
 • Skriv en kommentar med en länk till ditt bidrag i detta inlägget så jag vet att du är med senast den 2 april kl: 24:00
 • 3 april publicerar jag inlägget med alla bidrag i utmaningen.
Kom igen nu – ut och fotografera.
Kramis ♥

12 thoughts on “Fotoutmaningen – Tema Orange.

Add yours

 1. Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News.
  Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem
  to get there! Thank you

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: