Våffelfest hos syster.

Hej Hej.

Idag har jag mått bättre vilket är så himla skönt. Förmiddagen ägnade jag åt tvätten, leka hobbyfotograf och laga lunch. På eftermiddagen åkte vi mot Solna. Marcel skulle på avslutning med Bjurling gänget så jag Wille och Tilda passade på att gå en sväng på Mall of Scandinavia innan det var dags att åka bort till syster och barnen för Våffelfest.

Våffelfest hos syster.

Våffeldagen brukar vara ett avstamp för att nu är det vår på riktigt. Här hemma har det varit underbart vårväder, så varmt att killarna tog fram vårjackor och ljusa sneakers. Tyvärr hörde jag att det redan imorgon igen skulle bli minusgrader igen. Precis som vanligt med andra ord att det kommer bakslag menar jag.

Våfflorna var supergoda och vi hade det mysigt hos syster och barnen.

25

Syster och Julia som jag önskade att jag haft systemkameran där och då. Tyvärr så fick jag inte till bilden som jag önskat men känslan syns tydligt ändå. Kärlek mellan mor och dotter.

25g

20164622572187111254152_sbig

Puss & Kram.

5 reaktioner till “Våffelfest hos syster.

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: