Våffelfest hos syster.

Hej Hej.

Idag har jag mått bättre vilket är så himla skönt. Förmiddagen ägnade jag åt tvätten, leka hobbyfotograf och laga lunch. På eftermiddagen åkte vi mot Solna. Marcel skulle på avslutning med Bjurling gänget så jag Wille och Tilda passade på att gå en sväng på Mall of Scandinavia innan det var dags att åka bort till syster och barnen för Våffelfest.

Våffelfest hos syster.

Våffeldagen brukar vara ett avstamp för att nu är det vår på riktigt. Här hemma har det varit underbart vårväder, så varmt att killarna tog fram vårjackor och ljusa sneakers. Tyvärr hörde jag att det redan imorgon igen skulle bli minusgrader igen. Precis som vanligt med andra ord att det kommer bakslag menar jag.

Våfflorna var supergoda och vi hade det mysigt hos syster och barnen.

25

Syster och Julia som jag önskade att jag haft systemkameran där och då. Tyvärr så fick jag inte till bilden som jag önskat men känslan syns tydligt ändå. Kärlek mellan mor och dotter.

25g

20164622572187111254152_sbig

Puss & Kram.

5 thoughts on “Våffelfest hos syster.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: