Gofika och Inte alla hästar hemma!

Tjingeling.

Alltså jag säger bara… Att det är skönt att kunna ha utmattningssyndromet att skylla på ibland. Efter jag varit och fikat med Sanna på Eldtomta Cafe åkte jag mot Kungens Kurva. Mitt mål med den turen var att köpa påskägg, påskpresent till killarna och köpa på oss lite nya vantar inför Sälen resan. Väl hemma igen när jag sitter och ska packa in presenterna kom jag ihåg….Just det påskägg skulle jag köpt. Så attans typiskt mig just nu. Så nu måste jag fixa dem ikväll eller under morgondagen. Suck på mig alltså!!! Jag har inte alla hästar hemma i stallet…..

IMG_E9048

Mysfika på Eldtomta Cafe.

Eldtomta ligger långt ut på Grödingelandet med hagar och bondgårdar i närheten. Idag när Sanna och jag kom dit var vi först in och klockan hade redan slagit tio. På Eldtomta Cafe var det hur lugnt och skönt som helst. Vi satt länge och pratade om både dit och dat. Jag mumsade garanterat årets sista semla bara för att de är lite kända för sina goda semlor. Att semlorna var goda kan jag hålla med om. Extra charmigt när de fixade ordning min semla medan jag väntade vid bordet. Me Like på den!

IMG_E9033IMG_E9034IMG_E9035IMG_E9036IMG_E9038IMG_E9042

Vi hörs snart igen.

Kramis ♥

11 thoughts on “Gofika och Inte alla hästar hemma!

Add yours

  1. Vet precis hur det är! Jag har också samma diagnos och glömmer jämnt massor grejer, även Om jag har det uppskrivet. 🍀 men det är inte nått att stressa upp sig över. 😘

  2. Har också samma diagnos så vet hur det är, känns skönt att man har den i tanken när något händer. Måste alltid skriva upp minsta lilla detalj angående saker och ting för att få något gjort. Men annars låter det som du haft en bra dag, kram!💖

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: