Vårtecken – Mopeden åker fram.

Godmorgon.

Så mycket vårblommor har jag inte sett här i mina trakter ännu. Vi har faktiskt massvis med snö på hela framsidan ännu. Igår försökte jag kasta bort snö från altanen utan tak och berget – det gick ju sådär kan jag säga. Det är minst lika mycket snö kvar på altanen. Jag hade hoppats på att soppa av och börja möblera ute på altanen med de stora möblerna  i alla fall. Vi får väl se om det hinns med innan Sälen.

Vårtecken – Mopeden åker fram.

Ett säkert vårtecken är när alla med mopeder tar fram dem igen. Här körs det mycket moppe på gatorna redan. Marcel fick feeling och tog fram sin moped i eftermiddags. Dock tyckte han att det fortfarande var för kallt så det blev mest några vändor på gatan. Tilda körde liten stund med Marre bakom sig två vändor på gatan. Aj aj så får man inte göra men… det gjorde vi. Till och med Wille körde några varv med moppen då är det vår på riktigt. Bara jag som fegade ur och inte ville provköra. Det kallas visst fegis – jag erkänner mig som fegis.

26a26b

e4e4b9686771c89089ce7e260fe49fa1

Puss ♥

15 thoughts on “Vårtecken – Mopeden åker fram.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: