Egoboost för hela slanten.

Hej.

Solen skiner och det är sådär lagom krispigt kallt men fullständigt underbart ute idag. Första promenaden efter min sjukdom var bara ett måste idag. Genom skogen ner till Uttran sjön och tillbaka in i skogen igen fick det bli. Tanken från början var att gå ner till Brosjön men i skogen var det isbanor så för mig var det balansträning på hög nivå. En gång var jag riktigt nära att drutta omkull på isen, som tur var fick jag tag i en gran bredvid  som räddade mig.

IMG_E9072

Egoboost för hela slanten.

Egentid med hälsan i fokus det var ju så min medicin lät från läkaren på Rehab. Sagt och gjort. Jisses vad jag behövde denna stunden idag. Laleh sjöng för mig i öronen och gav mig peppande ord i livet. I skogen var det som sagt isgata, jag hade önskat att jag haft broddar för jag höll nästan på att ramla omkull stup i kvarten.

IMG_E9066IMG_E9064

Svea vill nog att jag tar hand om henne.

Nere vid Uttransjön låg halva bryggan under vattnet. Jag gick bort mot där många av de som jag säger överblivna båtarna ligger och ligger år efter år. Nu har UFF Uttrans husägarförening beslutat att de båtarna ska bort har jag läst i vår UFF tidning. Svea båten som såg så övergiven ut i somras låg där och såg ännu  mera övergiven ut med lapp på sig. Det är nästan så jag ringer till hamnvakten och säger att om ingen hämtar eller hör av sig angående båten vill jag gärna ta hand om henne. Det vore något det att bli med båt till våren. Visst behövs en motor och lite fix  men sötare båt än Svea finns inte för mig. Nu vet jag inte om hon har något namn i dagsläget men om hon blir min ska hon få heta Svea.

IMG_E9060IMG_E9059IMG_E9056IMG_E9053IMG_E9051

Liten båt – Liten stuga.

Det finns en liten liten stuga som jag tror att ägaren brukar hyra ut på en gata här i Uttran. Den påminner mycket om stugan där Kajsa Kavat och mormor bor i Astrid Lindgrens saga. Där hade jag gärna bott en sommar i mini mini huset. Så charmigt så jag smäller av.

IMG_E9062

Kaffe i solen.

Hur skönt var inte det att ta med sig en kaffe och lite snabb mellis ut i solen efter dagens promenad? Underbart blir mitt svar. Äntligen är våren på antågande.

IMG_E9067

Dags att ta tag i livet igen.

Kramis ♥

7 thoughts on “Egoboost för hela slanten.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: