Come va – hur står det till?

Ciao.

Jag har fullständigt nördat loss på WordDive. Lära mig Italienska med WordDive kan det funka tror ni. WordDive sägs vara ett av de de snabbaste sätten att lära sig språk. Med WordDive får jag lära mig vokabulär, grammatik och vanliga uttryck som behövs när jag är ute och reser, på jobbet eller i andra praktiska vardagssituationer. Språktjänsten har användare i över 150 länder och har fler än åtta olika språk som man kan lära sig. Nu kan man prova på helt gratis i två veckor utan några förpliktelser precis som jag.

È così divertente imparare l’italiano.

Tänk vad typiskt mig att om jag hittar något som jag tycker är roligt så gör jag det tills det sprutar genom öronen. Först var jag sugen på att prova lära mig ryska men valde Italienska för det tycker jag är både vackert och super coolt. Vi får väl se hur länge jag tycker att det är roligt men just igår och idag är det skit roligt för att ta i från knäna. Så roligt att packningen blir lidande.

28b28a

È tempo di iniziare a fare i bagagli

Dags att börja packa.

Kramis ♥

 

 

 

6 thoughts on “Come va – hur står det till?

Add yours

  1. Men va kul, hade inte hört om worddrive! Har som mål att lära mig Italienska faktiskt.. bodde där ett tag och kunde väl lite.. men det har tyvärr hunnit glömmas bort 😄

  2. Åh, så kul 🙂 Jag läste italienska på gymnasiet, men har tyvärr glömt det mesta =/ Drömmen hade ju varit att åka ner till Italien plugga lite där 😛

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: