Börjat bläddra i nya böckerna.

Godmorgon.

Hoppas att ni sovit gott. Jag sov gott men vaknade ur en mardröm. Mindre roligt. Nu efter lite kaffe börjar det ordna upp sig. Jag drömde att jag ramlade över kanten på en hög Ö som bara hade en halvtrasig vit hängbro över till fastlandet. Nedan för ön var säkert 100 meter rakt ner i vattnet med klippspetsar nedanför. Jag lyckades drar mig upp på en smal klippskreva och blev till slut räddad av en pojke och en vuxen man. Rysare som ff känns i kroppen.

Börjat bläddra.

Sitter nu och bläddrar i mina nya böcker från bokrean. I år blev det böcker om hälsa och välbefinnande. De känns rätt i tiden som kungen skulle sagt med tanke på min egen hälsa just nu.

28a28b28c28d

Dags att ta tag i denna dagen. Det är så hiskligt kallt ute så ute vill jag helst inte vara mer än nödvändigt.

Kramis.

9 thoughts on “Börjat bläddra i nya böckerna.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: