Bokrean, födelsedagspaket och tågstrul.

Hej.

Idag hade jag turen att Tilda kom in till stan så vi kunde hänga en stund. Jag hade enskilt möte efter lunch idag igen. Det märks att det inte är så många veckor kvar nu för allt ska hända i slutet som det oftast är med det mesta.

Bokrean.

Jag är lite av en boknörd och har så varit sedan jag var barn. Att kika i och köpa fakta böcker skulle jag kunna göra på tok för mycket. Tror att det är inspirationen  som böckerna ger som jag söker och får energi utav. I år gick jag på rean på självaste premiär rea dagen. Akademibokhandeln på Fältöversten var full av kunder så visst blev det lite knuffigt. Jag fick med mig tre böcker som jag längtar efter att få sätta klorna i. Det är trots allt något speciellt med böcker det kan man aldrig komma ifrån. Lovar att visa er snart vilka böcker jag hittade på rean.

IMG_E8277IMG_E8275IMG_E8276

Födelsedagspresent från Body Shop.

I samband med min födelsedag fick jag en bonus från Body Shop. Just idag var det en toppen dag att använda den när Body Shop hade 20% på alla varor. Det fick bli tre olika body butter. Jag kan nämligen inte sova om kvällarna om jag inte krämar in fötterna i just body butter.

IMG_E8270

Tågstrul som vanligt.

Är det något som inte förvånar oss Stockholmare vinter tid så är det allt tågstrul som SL alltid har så fort det blir lite kallt och snön faller. Alltså jag förstår inte hur man kan bygga varken tunnelbana eller pendeltåg i ett land i Norden som inte klarar av vinter. Vinter har vi haft i Norden i alla tider!!!

Strul imorse så tåget var knök fullt och strul på hemväg. Hemtåget fick vi vänta på i 45 minuter och 1 timma och 10 minuter från att vi fick kliva ombord tills vi klev av i Tumba. Vi kunde lika gärna åkt till Göteborg kändes det som. Himla tur för Tilda att hennes gympakläder fick åka med i kompisens bil och T fick hoppa av tåget i Tullinge och gå bort till hallen. På så sätt kom hon nog bara lite sent. Skönt även att en av Tildas klasskompisar åkte hem på samma tåg så de hade någon förutom lilla mamma.

Sötnosar – imorgon är jag ledig – så himla välbehövligt kan jag lova.

Puss & Kram.

 

16 thoughts on “Bokrean, födelsedagspaket och tågstrul.

Add yours

  1. Jag önskar att jag vore en boknörd haha, läser böcker alldeles för sällan men har som mål att läsa åtminstonde två böcker i år. Du förstår kanske hur få böcker jag läser haha?

  2. Såg att dem skulle ha rea, var massa lakan över haha. Dock orkade jag inte mig in till stan. Låter som en mysig rutin på kvällen att smörja sig och så 🙂 Borde börja, mina fötter är kaos! Kram

  3. Jag är inte jätte glad för att läsa böcker men det finns de böcker jag älskar. Men kan förstå det är toppen om man älskar böcker 😁 ha en underbar dag kram

  4. Åh vad kul med produkter från thebodyshop och bokrea. Jag gillar att ha böcker, men sen jag upptäckte ljudböcker känns det plötsligt onödigt att köpa en bok jag inte vet att jag gillar =)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: