Tänk att jag såg det ingen annan såg…

Hej Hopp.

Ofta när jag går ut på mina promisar brukar jag ge mig en uppgift. Det kan vara allt från att leta vackra löv till att hitta på sagor som skulle kunnat utspela sig just där. Lite som att idag skulle jag ”Se det ingen annan ser”. För så är det nog många gånger att visst gick vi en promenad i skogen men vad såg vi egentligen? Det gäller att stanna upp och känna in livet.

”Se det ingen annan ser”.

Jag skulle tagit stora kameran med mig var min tanke så fort jag kom in i skogen, vilket jag inte alls gjorde utan fick snällt nöja mig med mobilen. Jag tittade och tittade och såg massvis med vackert.

Tänk att jag fick se vad vattendropparna från den överhängande björken gjorde med vatten ytan – bubblor och cirklar som växte och gick in i varandra. Magi.

8e8f

Tänk att jag det blåa snöret som låg vid bryggkanten såg ut som ett fantasidjur. En hund såg jag i formationen. Vad ser ni?

8h

Tänk att mossa som känns så mjuk ändå kan se lite taggig ut på nära håll. Nästan så mossa blir lik barren från granen fast så mycket mindre…

8c8a

Tänk att dessa röda bären ser ut som pärlor som hällts ut eller små röda karameller…Fast jag lärt mig som barn att man aldrig fick smaka de små röda pärlorna…Så vackra att titta på!

8d

Tänk att det finns minns 100 skäl till att stanna upp i livet och verkligen se vad som händer och sker runt omkring i våra liv.

8g

Må så gott.

Puss.

 

2 thoughts on “Tänk att jag såg det ingen annan såg…

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: