Livet blir inte alltid som man tänkt.

Tjing.

Min namnsdag har varit bra på alla sätt förutom att WordPress har knasat sig så jag höll på att bli tokig. Vet inte hur många timmar och många samtal jag haft ang koder, fel, teman och allt vad gäller det som blev problem.

I slutet av 90 – talet och en bit in på 2000 jobbade jag som webbmaster och designer. Så fort det händer något tokigt eller jag får för mig att göra designer för blogg så kommer jag in i webbkänslan igen. Så var det även idag. Problemet måste bara lösas så är det… Det blir inte alltid som man tänkt. Till slut efter både svett och nästan tårar kunde jag lösa det. Fasiken …tänk att jag fortfarande kan lite html språk och C++. Lättnadens suck hördes nog ända bort till Uttran sjön.

Livet blir inte alltid som man tänkt.

Finns det något uttryck som bär en större sanning? Just i dagarna har jag fått känna på hur olika vägar liven kan ta. Allt är inte en dans på rosor. Jag hamnar så ofta i den sitsen som coach eller mentor just för att jag värnar om människan.  Samtidigt som jag lärt mig att jag inte kan rädda världen. Men jag vill så gärna hjälpa till så mycket jag bara kan och orkar. Det är just den biten jag saknar mest från jobbet nu när jag är hemma. Mötet med eleverna och alla de samtal om både glädje och sorg vi vi haft. En elev frågade en gång varför jag bryr mig så mycket om dem. Svaret var givet – Jag tror på människan och vet att vi alla har krafter och förmågor som kan ta oss igenom de svåraste snåren.

7a

Det sägs att man alltid tar igenom alla prövningar med nya erfarenheter, frågan är bara varför det måste göra så ont och vara så jobbigt. I mina relationer till nära och kära har livet inte blivit som det var tänkt från början. Måtte det lösa sig bra för dem redan imorgon eller så fort det bara går.

Kan inte sluta tänka på vad det stod i det så fint ihop vikta pappret som låg så fint på en mur under min promis ner till centrum idag? Helt klart gjorde jag bort mig som fotade brevet…just därför kan jag inte släppa det. Vad tror ni det står?

7f

natti

Puss.

 

 

 

 

 

One thought on “Livet blir inte alltid som man tänkt.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: