Har jag namnsdag så har jag…

Hej Hej.

Idag är det ingen vanlig dag för det är min namnsdag. Ingela står det i almanackan lika så i mitt pass som tredje namn. Förövrigt så heter jag Anna och Kamilla om nu någon skulle undra. Så Grattis till er som också heter Ingela.

När jag var liten tyckte jag inte alls om det namnet. Mycket för att mina syskon retade mig med en Ingela låt. Mina syskon kallar mig ofta för Pinglan såklart efter Ingela. Pinglan var okej men Ingela hade jag svårare för. Nu har jag förlikat mig med namnet – med tre namn i almanackan blir det tre namnsdagar och det gillar jag såklart.

Har jag namnsdag så har jag….

Två flugor i en smäll fick det bli idag. Promis och shoppa present till namnsdagsbarnet och fika… Inte mig emot för här var det underbart men kallt höstväder. Så skönt att promenadväder!

Svårt att hitta någon present till mig. Det är sannerligen inte ofta det går trögt att hitta något som jag vill ha men idag var det svårt. Jag gick in och ut i de flesta butikerna i vårt lilla centrum här i Tumba. Det är om sanningen ska fram inte ofta jag hittar något eller köpt något i vårt centrum till mig. Jag får inte känslan när jag är i Tumba centrum, varför vet jag inte men så är det.

Till slut hittade jag bästa namnsdagspresenterna – glögg med chokladsmak och en ny termomugg från Espresso House. Alltså hur fina var inte dessa muggar från mitt favoställe? Jag föll pladask för dem när jag redan hade köpt glögg till namnsdagsbarnet. Har jag namnsdag så har jag…. då kan man om man är riktigt snäll få två paket har min mamma sagt.

7e

Gillar ni glögg?

Jag är en riktig glöggtant blivit på senare år. Förr tyckte jag inte alls om glögg men sedan hände det något och Kamilla började tokgilla glögg. För något år sedan fanns en glögg som hette Lucia som hade chokladsmak och var den godaste jag druckit. Nu har tyvärr Systembolaget tagit den ur sitt sortiment. Idag hittade jag en glögg som ha smak av mörk choklad så nu håller jag verkligen tummarna på att denna kan falla mig i smaken.

7c7d7g

Var rädda om er alla Fina.

Puss & Kram.

One thought on “Har jag namnsdag så har jag…

Add yours

  1. Hipp hipp hurra! Nej gllar inte glögg, en liten kopp går bra men sedan får jag bara halsbränna,haha.
    Svar: Ja det är en stark video verkligen så bra att detta uppmärksammas! Ja dom behöver vårt fulla stöd. Våra barn är vår framtid!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: