Nya fina ascoola naglar.

Hej.

Mår ni bra idag? Jag har känt mig så attans speedad hela dagen och inte hittat min andning alls tyvärr. Nya naglar stod på mitt schema idag men innan dess ett snabbt besök i Skäris. Det är många besök hit och dit i samband med både stressen och nu knä och höften. Idag var det höftens tur. Men roligast var att springa på en fin gammal vän Lotta i Skäris. Hade önskat att jag hade haft mera tid för det var så länge sedan vi sågs. Kram på dig och din fina familj Lotta.

Nya fina ascoola naglar.

Just så sa första personen på Coop som kommenterade mina nya naglar. Visst blev de mer än en 10 poängare denna gången. Mee Like – I am in Love ♥. Bättre bilder kommer senare, lovar jag. Min nagelterapeut Malin Selin, hon kan naglar hon. Helt grymt duktig. Besök henne gärna på Instagram så får ni se vad hon gör för fint – HÄR.

6dd

6c

6b

Ha det bäst.

Puss.

One thought on “Nya fina ascoola naglar.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: