Bättre sent än aldrig…

Hej.

För säkert över tre veckor sedan shoppade jag lite på rean hos Nelly. Bland annat ett nytt mobilskal vilket jag tror jag skrev om i första inlägget från wordpress. Därefter har jag faktiskt glömt bort den lilla beställningen tills för någon vecka sedan då jag fick något från Postnord att det lämnats in ett paket till dem från Nelly. Paketen lämnades in dagen efter jag klickade hem beställningen. Hmmm!!!

Bättre sent än aldrig…

Först idag tre veckor efter beställningen och tre veckor efter att Nelly skickat min paket kom dem fram till min brevlåda. Kryss i taket eller pinsamt? Just därför valde jag i somras att ha en digitalbrevlåda hos Stockholm Brevboxar istället. Funkar hur bra som helst kan jag säga. Vet inte vad jag ska säga mer än att det är nog lite små problem på Postnord. Men men som sagt Bättre sent än aldrig… för jag hade nog glömt bort mitt paket annars. Min skalle funkar inte riktigt som den borde nu med utmattningen och allt.

8paketa

Paketen innehöll…

Just det paketen innehöll inte bara mobilskalet från Rebecca Minkoff utan även en nyckelring och ett par rosa espadrillos.  Lite kalla nu men till nästa vår kommer de funka hur bra som helst. Bästa av allt prislappen var på 198 kronor. Helt perfekt. Mee Like ♥.

8paketb8paketc

bra

Kramis.

One thought on “Bättre sent än aldrig…

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: