Komplimang och knasig fråga

 Foto: Copyright 2024 All rights reserved.

Hej

Deppigaste dagen var inte särskilt deppig för mig. Hur blev den för er? Jag kan köpa att januari är årets fattigaste månad men nog om det. Jag har haft en toppen måndag. Tror som jag ofta säger att allt handlar om inställning till livet. Komplimang och knasig fråga på gymmet idag. Jag erkänner att jag hört den förr men jag har svårt för den typen av komplimanger vid fel tillfällen enligt mig.

Komplimang och knasig fråga

Visst har det hänt att grabbar raggar eller är på tok för på när jag är på gymmet. Just därför trivs jag bäst på tjejavdelningen. Det känns inte bra med gymraggare för att säga det enkelt. När jag är på gymmet är jag inte den som fixar mig innan och går dit toppen fixad. Även om jag skulle piffa och fixa mig innan gymmet skulle det vara sämsta arenan för att ragga på mig då jag kräks av äcklig svettlukt.

Idag var vi få inne på tjejavdelningen när jag var där. Inget konstigt med det alls för jag brukar tycka det är skönt. Att få komplimanger är väl trevligt men när en kvinna i min ålder berömde min rumpa kände jag mig enormt obekväm och olustig. När hon sedan började fråga hur jag tränade den blev jag nästan mållös och samtidigt paff. Vad fasiken var detta för något? Det var något i hennes sätt att prata och ja ni vet.

Hur svarar man på det? Jag har väl ingen aning mer än vilka maskiner jag brukar köra. Så jag vet att jag svarade kanske nästan otrevligt att jag sprang och gick mycket och körde en rumpmaskin. Där efter gick jag längst in i ena hörnet och började skriva sms bara för att verka busy. Som tur var lämnade hon avdelningen efter att kört lite i rumpmaskinen. Okej min tanke när jag klev ut från gymmet var bara kan jag få träna ifred tack.

Fett obekväm och olustigt what ever detta nu var frågan om. 

Tulpanens dag

Tulpaner är alltid vackrast vid denna årstiden har jag alltid tyckt eller så länge jag kan minnas. Vissa dagar tycker jag man ska fira eller från den där speciella dag i kalendern har jag sparat ner vilka jag ville minnas. Mycket eftersom jag missade nästan kladdkakans dag i fjol. Har ni någon favoritfärg på tulpaner? Jag har nog inte det för nu vill jag ha vita och röda till jul. Ljust rosa kan också funka så här års.

 

godnatt_109049541.jpg

 

1 thoughts on “Komplimang och knasig fråga

Add yours

Kommentera

Up ↑

Upptäck mer från KAMILLAS KAMERA -

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa