Fredag hela veckan lång

Halloj

Känslan så här på lördagskvällen är en refräng från Kurt Olsson och hans damorkesters gamla slagdänga Lördag hela veckan lång. Fast jag tänker fredag  hela veckan lång istället för lördag.

Lördag, lördag hela – veckan lång,

hela livet bara – lek och sång.

lördag, lördag hela – veckan lång,

lördag, jämt till nästa gång.

Med andra ord så hade jag en toppen fredag om inte det framgick.

Fredag hela veckan lång

Jag bangade gymmet igår och gav mig istället ut på milen med Alex och Sigge. Egentligen borde jag nog bli en reklamare för att promenera så mycket som jag går och går. Men jag tycker att det är så skönt och avkopplande att bara gå och gå. Så finns det någon som vill sponsra mig med nya walking eller joggingskor varsågod.

Smet förbi Carolas lilla butik och stannade till i deras ute gång eller vad man ska kalla raden för med vackra ting och blommor som är utanför deras butik. Jag bara älskar sådana här butiker som ger så mycket inspiration och glädje bara genom att finnas till och sälja fina och härliga saker.

Häng på stan

På kvällen åkte jag in till stan och mötte upp Åsa för en tjejkväll. Vi hade så mycket att snacka om och redan ut klurigheter. Har sagt det många gånger sista åren att jag är så enormt tacksam för alla fantastiska nya människor som finns i mitt liv nu för tiden. Det blev lite barhoppa för oss innan vi tog kväll eller natti natti.

Negroni test igen denna gången på Spesso men inget ont talat om dem men negroni behöver de nog öva på liten stund till. Sorry men sant eller är det jag som blivit för kräsen helt enkelt.

KRAM KRAM


 

3 thoughts on “Fredag hela veckan lång

Add yours

  1. Härlig fredagskväll 🙂 Att vara ute och gå är väl inte fyy skam? Bangade också gymmet igår fast jag satt upp mig på ett spinningpass. Vaknade med en höft som bråkade och kände att 90 minuter på en cykel kanske inte var det bästa då

  2. Jag tycker det är jätte fint att visa omtanke för de som finns i ens liv. Inte alltid man orkar träna. Men kul att du kunde träffa din vän 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: