Kasta min livräddare i papperskorgen

Hej

Den här veckan kommer vara fylld av action, någonting nytt kommer in i mitt liv säger min måndagsguide. I det finns det nog allt en sanning. Jag får eller tänker go with flow det är nog bäst att bara hänga med liksom. En helt magisk runda i solens sken fick jag till idag. Vilken resulterade i att jag kasta min livräddare i papperskorgen. Karin Tydén du skulle bara veta vad som hände idag på den där platsen du vet. Jag skulle vilja höra din åsikt om vad detta egentligen betydde.

Kasta min livräddare i papperskorgen

Kan ni tänka er att vi i Stockholm fått puder snö och strålande sol på samma gång. Nästan för bra för att vara sant kan man säga. Vilket resulterade i att när jag var klar med mina måsten idag gick det snabbt att blir färdig för att ge mig ut i det vackra vädret.

Med lurarna i öron gav jag mig iväg bort till Herrängens gård som brukar vara en bra fotoplats längs vägen på långa rundan. Sagt och gjort jag följde nästan solen skulle man nog kunna säga.  Magi var vad jag fick uppleva medan jag satt på knäna vid sjön och fotade. Nästan så jag redan nu längtade lite till när sjön är frusen så långa skridskobanan runt är plogad. Det är så mysigt när alla människor går, åker skridskor och har picknick på isen.

Den där platsen

Under en av sessionerna med Karin hamnade vi vid en stig vid en av bryggorna längs Långsjön. Där mitt inre jag hade en dialog mellan jaget, värdringarna och min livräddare. Mycket intressant i sig men idag eller precis som alltid när jag går förbi den platsen blir det speciellt.

Så jag satte mig ner en stund vid vattenbrynet och lyssnade inåt och hamnade i något intressant. Vilket resulterade i att jag slängde min gamla livräddare i papperskorgen. För nu behövs hen inte längre dess plats har tagits över av min sanning och kärlek till livet som ger mig så mycket ny input och bra energi.

Ser ni huvudfoting figuren vid strandkanten?

Tekalender av sonen

Så ni i december kommer hans flickvän och jag ha tea club varje dag för att utvärdera och njuta en smula. Vi fick lika kalendrar båda två. Måste varit extra snälla i år tänker jag…..

5 thoughts on “Kasta min livräddare i papperskorgen

Add yours

  1. Härlig känsla då man kommit till en sådan insikt att man inte behöver sin livräddare. Är inte riktigt där, men snart hoppas jag. Får inte riktigt tiden att landa känner jag. ’Vackert med snö och sol. Precis som det ska vara

  2. Åh det är så vackert nu när det fryser på! Låter som det var en givande och insiktsfull promenad.
    Gott med tekalender, har faktiskt inte skaffat mig någon i år (än iallafall)

  3. tekalender är alltid trevligt att få och härligt vintrigt väder ni har, fina bilder också..perfekt väder att promenera utomhus i

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: