Kaosbrudarna 2.0

Hej

Fy vad jag varit seg idag alltså. Självförvållat yes jag erkänner. Jag fastnade framför en serie på Netflix igår kväll natt och kom inte i säng förrän på tok för sent. Sånt straffar ju dagen efter i sedvanlig ordning. Idag har jag träffat bästa Kaosbrudarna 2.0 igen. Fasiken vad jag är glad att jag har dem i mitt liv alltså.

Kaosbrudarna 2.0

Alltså hua vad kallt det var ute nu på kvällen eller så var det jag som var för tunt klädd. Tror på en kombo mellan dem. Men det har verkligen börjat kännas snökallt ute nu. Idag träffade jag Kaosbrudarna på kvällen. Vi fikade tillsammans och snackade om allt som hänt på senaste tiden. De där brudarna alltså – guld värda och så viktiga i mitt liv.

Supermercado på Wollmar Yxkullsgatan

Butiken Supermercado som specialiserat sig på spanska delikatesser. Charkuterier, ostar, konserver, färskt kött, grönsaker, fisk och skaldjur. De gemensamma nämnarna är Spanien och högsta kvalitet till rimliga priser. Denna lilla pärla har jag hört talas om på Östermalm där den öppnade där i år. Idag halkade jag in i butiken på Söder av en ren slump.

Alltså wao vilken pärla. Jag hade enkelt kunnat gå all in flera gånger om där inne. Men främst hamnade jag där idag för jag frös medan jag väntade in tjejerna. Och detta halket ångrade jag inte alls. Supermercado har på hyfsat kort tid öppnat två butiker fyllda med godsaker som stillar oss Stockholmares längtan till Spanien.

Helt klart värt ett besök tycker jag som är såld över butiker likt denna. Me like….

 

8 thoughts on “Kaosbrudarna 2.0

Add yours

  1. Wollmar yxgatan känner jag allt till, min syster bodde där i flera år 🙂 jag gick btw förbi där förra helgen 🙂

    Va härligt att man kan ha fina vänner och prata om livet och livets goda stunder. 🥰

    1. Härligt att du känner till Wollmar Yxkullsgatan. Jag har både jobbat på den i flera år, haft en pojkvän som bodde där och själv bott på gatan bredvid i 4 år.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: