Deals förenklar vardagen

Hej

Har ni tänkt på var många olika prenumerationer vi faktiskt har i våra liv? Ska jag vara ärlig så hade jag inte tänkt så förrän jag nu kom i kontakt med Preumerationsdeals. En sak som är sant är att deals förenklar vardagen för gemene man runt om i landet. Första tanken när man pratar om just prenumerationer gör att jag hamnade i tider då jag hade olika veckotidningar som damp ner i brevlådan. Men de tidningstiderna har minskat rejält i den fysiska formen. Däremot så finns det en enorm uppsjö av spännande magasin att ta del av på nätet.

Deals förenklar vardagen

Det är många saker att hålla ordning på i våra liv just nu allt från allt från var ifrån vi får internet hem till hemmet till vilka böcker vi läser och lyssnar på i appar. Jag blev nyfiken på hur många olika prenumationer som jag själv hade i bara min egna lilla lur. Det var ett gäng kan jag säga. Allt från sl, netflix, storytel, kaffeappen till spotify och någon mera säkert. Alla med viktiga uppgifter i mitt lilla liv.

Prenumeration eller abonnemang

Vad är skillnaden? Är det inte samma sak egentligen var min tanken men inte riktigt har jag lärt mig nu.

  • En prenumeration = tidning, skönhetsbox eller ett bok.
  • Ett abonnemang = el, internet, betal-TV eller streamingtjänst.

Mycket att välja på och mellan

Men var hittar jag de bästa prenumerationerna och abonnemangen samlade så jag kan jämföra dem? Hos Preumerationsdeals finns de allra flesta olika företagen samlade så vi konsumenter enkelt kan i lugn och ro sitta hemma och hitta de bästa för oss. 

När jag nu i dagarna återigen tog upp en prenumeration på en bokapp kikade jag igenom de olika alternativen hos inne hos dem. Förr körde jag alltid på Storytel och till slut landade jag återigen hos dem. Mycket av lathet kanske för jag haft dem vi flera tillfällen tidigare. Men även för att de kunde leverera det som jag önskar och söker med min bokapp. Utan Preumerationsdeals hade jag inte kunnat jämföra så enkelt och hittat den tjänst som passar mig bäst.

Testa innan du bestämmer dig

Något som jag tycker är viktigt och nästan en självklarhet är att tjänsten erbjuder en provperiod då jag kan prova deras tjänst. Jag tror garanterat att det är ett vinnande koncept då de säkerligen kommer behålla sina nya kunder för de är vana och trivs med tjänsten. Jag hade till exempel en prova på period hos en av de andra stora bokapparna men valde som sagt i slutändan att välja den jag haft tidigare och var van vid.

Kika inte bara på priset när du ska välja tjänst utan även vad de faktiskt erbjuder. Dessvärre tror jag att många både lockas och söker tjänsten med billigast pris. Ofta tror jag att de när allt börjar rulla på blir besvikna eller kanske saknar någon funktion i sitt avtal.

Dela med andra

Mitt andra tips är att försöka finna tjänster som man kan dela med någon eller några nära och kära. Prenumerationer för dig själv eller för att dela med andra den karamellen får ni suga på men visst är det trevligt att dela med sig.

KRAM

 

 

6 thoughts on “Deals förenklar vardagen

Add yours

  1. Det blir nog en hel del kan jag tänka mig. Tidningar hade man nog för flera år sen. Höjdpunkten då de damp ner i brevlådan. Nu hinner man inte med någonting sen internetet kom,

  2. Ja, man har verkligen mycket att hålla reda på. Hörde en gång en person som sa upp sitt kort och skaffade ett nytt bara för att få info om vilka tjänster han betalade för som inte kunde dras från kortet (iom att han bytte).

  3. ja, det blir en hel del prenumerationer, så det är en hel del att hålla reda på efter ett tag

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: