Promenera i mörkret

Hej

Att jag tycker om att vara ute och gå är inte någon nyhet eller hemlighet. Har gillat det så länge jag kan minnas. Senaste veckan har jag börjat vara ute och gå en extra sväng eller vad det nu blir på kvällen eller när mörkret fallit. Promenera i mörkret är så mysigt när alla ljus lyser upp och varmt och skönt klädd. Jag är såld med andra ord. Benen bara går och går och jag pratar i telefonen eller lyssnar på något bra. Bästa tipset från mig idag.

Promenera i mörkret

Att promenera i mörkret kan vara som att knyta ihop tillvaron och plötsligt se positiva sammanhang.  I mörkret kan jag finna det lugn och den fridfullhet som jag annars kan ha svårt att fånga in. Lite som mindfulness  portion som heter duga. Där jag fylls av helande insikter och ett välförtjänt lugn.

Glöm inte reflexer

Något som jag märkt behövs särskilt när man inte är ute och går i mörkret i city. Så igår var jag duktig och letade fram mina reflexplagg som jag har från Smart in the Dark. Reflexer gör så att du syns bättre i mörker så enkelt är det.

Mys i mörkret och julen på G

Igår tog jag några bilder under kvällsrundan som visar på hur mysigt det är denna årstiden utomhus. Vår lilla ankdamm i Långbro parken är lika vackra i ljus som mörker.

Värdshuset preppar för julborden

Långbro Värdhus preppar för fullt inför julbordspremiären som säkert kanske redan är till helgen. Jag har inte så bra koll på det men snart så borde det vara dags eftersom det är skyltsöndag nu till helgen.

Visst är det allt mysigt när granarna kommer fram och det osar glöggmys fullt ut i varje vrå. Jag bara älskar tiden före jul. Själva julafton är inte alls samma sak.

 

8 thoughts on “Promenera i mörkret

Add yours

  1. Alltid mysigt med promenader. Nu drar jag mig lite för att vara ute på kvällarna efter allt som händer tyvärr, ändå bor jag i ett relativt lugnt område. Reflexer är ett måste, men glömmer alltid mina egna. Däremot är jag duktig på att svära åt andra som inte har. Dubbelmoral utan dess like 🙂

  2. Promenader och friskluft är skönt och ngot vi alla mår bra av. Jag försöker ta mig ut iaf under vardagarna. Jag tycker det är så kallt

  3. Jag älskar också att promenera, men dagtid. Jag är lite för skraj för att gilla mörkret och det blir faktiskt värre och värre. Kanske beror det på alla skjutningar och skit här omkring. Jag har också den där fina sjalen med reflexer, den gillar jag!

  4. Jag har svårt att ta in att det snart är jul och julbordsdags. Jag har nästan bara lämnat sommaren och startat hösten. Idag hade jag kortstrumpor och sneakers till jeansen…det var lite för kallt, måste påminn mig själv att kylan kommer.Liksom alla pratar om att byta till vinterdäck…jag liksom va?
    Härligt med kvällspromenader.
    Kram Kajsa

  5. Tycker också det är så härligt med kvällspromenader, och reflexer är ett måste. Både morgon och kväll när jag är ute med hunden.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: