Halloj oj oj

Halloj

Halloj oj oj vad det händer saker i livet hela tiden samtidigt som det känns som livet går sakta. För det första så har jag knappt kunnat gå efter mitt monsterpass på rullmassagen. Okej att instruktören tyckte att jag varit otroligt duktigt och bränt galet många kalorier. De mäts nämligen i maskinen då det egentligen handlar om lymfmassage. Nog för att jag är lite van vid träningsvärk nu när jag börjat träna men detta har varit något värre än värst.

Halloj oj oj

Igår när jag och Wille skulle på lägenhetsvisning gick jag som jag bajsat på mig eller inte. Så var det kanske inte men osmidig som tusan och värk i rumpa och lår som aj. Well well visning och upphämtning av Tildas och min keramik stod på schemat igår kväll. Men jag min nöt glömde utlämnar lappen men hade en himla tur som kunde få ut våra saker trots allt med det lilla leget.

Så fina saker vi skapat

Vilken lycka det var att få se min alldeles egna nya godisskål som jag målat. Tildas temugg är bara ren och skär kärlek med alla små fina hjärtan. Vill ni försöka göra något mysigt tillsammans med någon ni tycker om ska ni försöka finna en ledig tid hos Weblooms Ceramics. De är verkligen fullbokade men om ni letar noga så kanske det finns någon tid för er.

Titta så så fin min skål blev med godiset.

Vasastan snart så kommer vi

Tror att jag sagt det även här att vi vill in till Vasastan. Och nu är det inte alls långt borta att vi kan få en bra våning där vi vill hamna. Igår var William med mig och kikade på en liten pärla som hade många bra saker men också saknade några viktiga saker på min krav lista. Jag har fram till måndag att säga ja eller nej tack.

Milen i benen

Äntligen idag funkar mina ben igen. Visst träningsvärk men jag kan gå i alla fall så bara för att blev det milen i benen och snick snack i telefonen. Alltså vilka stjärnor det finns i mitt liv. Så tacksam för alla fina.

 

9 thoughts on “Halloj oj oj

Add yours

  1. Du planerar en flytt ser jag. Vasastan blir ännu mer i centrum förstår jag? Träningsvärk är alltid en go värk, men det konstiga är att jag knappt haft det någon gång under resans gång. Härligt att vara ute och röra på sig, och promenader är så skönt.

  2. Vilka fina saker ni gjort! Och vad roligt med lägenhetsvisning, förstår att det är mycket tankar som snurrar kring den just nu.

  3. Vad kul med lägenhets visning. 🙂 och det var jättefint hur du hade målat. Din höst bild där var oxå fin. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: