Rullmassage är fantastiskt

Hej hej

Hur mår ni? Jag mår så jäkla bra och är peppad och energifylld till max känns det som. Idag har jag fått äran att prova på något helt nytt vilket fångade mig kan jag lugnt säga. Rullmassage är fantastiskt. Beautiful Me rullmassage är gynnar hälsan, minskar celluliterna och avgiftar kroppen. Men kanske allra viktigaste är känslan av energi och pepp man får. Jag studsade från salongen med världens största leende på mina läppar.

Rullmassage är fantastiskt

Rullmaskinen har rullar av trä som genom sitt rullande stimulerar muskler, hud och blodcirkulation. Den hjälper också lymfsystemet att dränera sig. Under behandlingen följer man ett program med 14 olika positioner eller  kroppsställningar som gör att hela kroppen blir masserad. 

Massagen ökar lymfsystemets arbete med 100% vilket påverkar hela systemet positivt. Detta gör att hudens elasticitet förbättras och ämnesomsättningen ökar. Du kommer bränna rejält med kalorier allt beroende på vilken hård het du väljer samt hur hårt du trycker din kroppsdel mot rullen.

Varför rullmassage enligt mig

Flera saker som gjorde att detta passade mig. Du är ensam i rummet med maskinen om du inte skulle par massage då finns två rullar i rummet. Du har tights eller andra lite åtsittande kläder på dig. Ingen massör utan maskinen som du själv bestämmer hur och var den ska massera dig i det steg du är i på programmet. Massagestunden är som ett träningspass. Man följer en guide som visar hur och vilken position man ska inta via en skärm på väggen. Ingen kladdig massageolja som man helst av allt bara vill duscha bort efter en vanlig massage. Nackdelen får väl bli eller lär väl bli träningsvärken som förmodligen kommer redan imorgon.

Kaffe och kaka

Efter massagen var jag all over the place som prins Daniel hade sagt. Men jag tog mig i kragen efter jag bjudit mig på kaffe och kaka och babblat på om vad jag varit med om. Vad fasiken vad det som hände eller eller händer just nu? Det kan man nog klura på…..

Meningslöst att platta håret

Eller så skulle jag varit lite klokare och tagit ett paraply men det gjorde jag såklart inte utan bara rusade ut genom dörren. Nackdelen med självlockigt hår att man blir avslöjad ibland att de finns där i håret när regnet faller.

 

9 thoughts on “Rullmassage är fantastiskt

Add yours

  1. Rullmassage, det lät ju verkligen som något jag måste pröva på vid tillfälle.. Intressant maskin. och ja fika är aldrig fel så det tål att upprepas

  2. Det där har jag hört talas om och skulle gärna vilja testa! Försökte kolla om det fanns här i närheten, men det kommer kanske om något år 🙂 Låter helt perfekt för mig!

  3. Oj vilken spännande massage som jag inte ens visste fanns. Vad härligt att du mådde så bra efter behandlingen och då verkar den funka. Kramis <3

  4. Så intressant med rullmassage, det låter skönt. Dock har jag aldig hört om det innan, men härligt att du var fylld med energi efteråt 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: