Ja må du leva idag

Hej

Igår var en stor bra dag Tilda fyllde 17 år och på kvällen blev det vinmys för mig. Ett ord eller en känsla som ofta kommer till mig är tacksamhet. Livet är allt bra just nu. Ja må du leva idag Tilda på din födelsedag som blev fin. Hon blev firad ordentligt av alla de sina. Idag ska det försöka bli en kaffe med mina gamla kursare från lärarutbildningen bland annat.

Ja må du leva idag

I sedvanlig ordning väcktes Tilda med fika och paket på sängen. Det var lite små knepigt att få med mig alla saker vilket vi brukar dela upp på grattisgänget. Men men jag kom in på hennes rum med hälften av allt som skulle med.

Jisses, herre gud och allt det andra hur kan du redan vara 17 älskade lilla unge. I will always fight for you känslan inom mig kommer tillbaka varje dag som är din. Herre jävlar alltså vilken resa det var ♥.

Födelsedagslunch med mina hjärtan

Vid lunchtid samlade vi ihop oss och åkte i ösregnet till Krubb vid Telefonplan och åt lunch. Willes ena polare har pratat gott om dem men vi hade inte förrän idag själva hamnat där. Förutom Tilda då som Foodorade hem från dem för ett tag sedan.

En liten pärla med industridesign inredning och schysst stämning. Maten var ett bra hamburgerhak precis som konceptet utger sig för att vara. Så mysigt att få umgås med mina hjärtan i livet.

 

Hoppla hoppla jag bara lånade

Efter lunchen åkte mina tre vidare till R för att fira Tilda hos honom. Jag la mig på soffan och stängde mina blå innan det var dags för kvällens äventyr. Ösregn då gäller det att klä mig smart så det fick bli skinnbrallor och en skjorta av Marcel. Låna och återbruk sägs ju vara det nya nya så varför inte. Skjortan funkade fin fint om jag själv ska tycka och det är väl egentligen bara jag som ska tycka och tänka.

Hornstulls bodega

Hornstulls Bodega är den populära restaurangen Tjogets vinbar. Som namnet skvallrar om – ”bodega” är spanska för vinstuga – är det ett avslappnat vattenhål för vinkonnässörer. Vinbaren har en spännande vinlista som ska vara i ständig förändring. De enda kraven som ställs är att vinerna ska vara europeiska. Lite speciellt är att på nästan varje kanske varje flaska i hela vinbaren står ett pris. Vilket kan tyckas vara både coolt eller inte alls. Själv har jag svårt att bestämma vad jag tyckte om det. Litet mysigt och avslappnat precis så som jag vill känna på en vinbar. Tack för ikväll bästa sällskapet.

 

5 thoughts on “Ja må du leva idag

Add yours

  1. Perfekt när man kan låna kläder av varandra i familjen 🙂 Mysigt med både födelsedagsfirande och bodega. Hoppas du har en härlig lördag också!

  2. Härlig fredag du fick och grattis till Tilda. Ett gott rödvin säger man inte nej tack till, men visst kan det vara svårt att välja ibland.

  3. Härlig fredag och roligt att fira barnens födelsedagar, det finns många bra ställen i stockholm, dock var det länge sedan jag besökte någon av dessa även om jag har några favoriter..Såg ut som bra ställen att spendera sin tid på

  4. Det är ju på barnen man märker att man blir äldre, sägs det. Konstigt ändå hur man ändå kan känna sej som 25 fast barnen fyller typ 30 🙂

  5. Grattis till Tilda:) och grattis till att livet känns bra:) det är en härlig känsla 🥰

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: