Måla keramik hos Webloom Ceramics

Hej

Jag har haft en kanon mysig dag med min Tilda. Nu är det säkert flera månader sedan vi bokade in denna dagen att gå och måla keramik hos Webloom Ceramics. Tilda hade fått nys om Webloom Ceramics dit man kunde boka in sig och gå och måla keramik.Det var inte det lättaste att hitta en ledig tid då de var i stort sett fullbokade ända fram till jul. Men just idag fanns det två lediga platser vilka vi noppade åt oss så fort vi såg dem lediga.

Måla keramik hos Webloom Ceramics

Måla din egen keramik och njut av en paus i tillvaron med kreativt skapande och välmående. Det är så de lägger fram konceptet måla keramik. Det funkar så här att man bokar in sig på en sittning som är två timmar lång. Man betalar för de föremål som sällskapet målar. Priserna varierar i spannet 209-599 kr. I priset ingår användning av material som färger, penslar och andra verktyg samt att vi glaserar och bränner det du målat som sen är redo att hämtas efter en vecka. Det går även att köpa kaffe, te och drickor om man så önskar.

Innan vi kom dit var jag inställd på att måla en julgranskula men det sprack och blev en skål som ska få bli min egna nya godisskål. Tilda valde att måla en stor temugg. Först trodde jag att det var snävt med bara två timmar men jag var klar i god tid innan. Och hann även provmåla motiv och mönster lite extra i vårt testkärl.

Ångrade mig när jag såg och fick höra av en av de anställda att de trodde det föremålet också var ett av våra för det såg så bra ut. Tack för den men jag bara lekte lite som alltid. En gång ateljerista alltid ateljerista får jag väl säga.

Pizza på Bröd & Salt

Tilda är ett riktigt fans av Bröd & Salt och ville gärna äta deras pizza till middag så där hamnade vi vid Odenplan. Pizza med chevre och grönkål och valnötter var en höjdare erkänner jag. Tack älskade unge för en kanon mysig dag dig. Imorgon fyller världens bästa tjej 17. Jisses alltså vad hände nu? Jag var ju nyss själv 17 och tok kär i M. Live goes on kallas det visst.

 

 

12 thoughts on “Måla keramik hos Webloom Ceramics

Add yours

  1. Vilken mysig mor och dotter dag ni fick. Det är värt så mycket. Rolig grej det där ändå tycker jag. Man skulle kosta på sig mer sådant. Min yngsta blev 30 i år och äldsta 38. Vad hände där?

  2. Vilken rolig grej! Jag kan verkligen inte måla, men önskar jag kunde. Detta ska jag dock tipsa vidare om, för det passar många i min närhet. Tack för tipset!

  3. Underbart med keramik. Något jag alltid velat testat.va bra att ni fick en plats. Det verkar vara populärt då med detta eftersom det är fullproppad. Kul grej 🙂

  4. Å vad kul! Hoppas vi får se era färdiga alster sedan! Tildas mugg ser jättefin ut!!
    Jag har målat en skål (salladsskål) en gång och det var jättesvårt! Kul med svårt! Inte lätt för en med prestationsångest att ens komma igång…

Kommentera

Up ↑

%d