Bus eller godis

Hej

Bus eller godis med barn som kommer och knackar på dörren sker inte längre om man som jag bor i lägenhet med kod in i huset. Lite trist kanske men å andra sidan får man mera godis till dem som är hemma själva. Däremot så är det flera villor i området som skapar egna små Gröna Lund med bus och godis land. Vilket ska vara populärt bland både barn och vuxna. När regnet öste ner igår kväll och jag var solokvist hemma gav jag mig inte ut för att kika in.

Bus eller godis

Däremot körde jag skräckfilmskväll och konstaterade ganska snart att skräck inte är min favorit genre inom film. Okej lite läskigt men det får inte bli för onaturligt då tappar filmen mig och telefonen plockas upp.

Vad väljer ni bus eller godis? Jag hade valt godis alla dagar i veckan men så är jag en godisråtta också.

Ta mig i kragen

Dags att ta mig i kragen och få de sista punkterna på dagens måste to do lista avklarade. Men jag har en envis snorkråka eller något i kroppen som inte vill ge med sig riktigt. Är med andra ord inte 100 men livet måste rulla på ändå så nu kör vi.

5 thoughts on “Bus eller godis

Add yours

  1. Hade också lätt valt godis! 🙂
    Tycker inte bus eller godis är så kul i Sverige, men i USA är det värsta folkfesten där alla är ute i sina trädgårdar och har trevligt med alla som går förbi.

  2. Jag gillar ju sådant här, men inga barn kom hit heller. Då våra grannar fortfarande bodde kvar så kom dom alltid och busade lite, och gillar det. Ena barnbarnet var ute i tisdags och körde bus eller godis med några kompisar.

Kommentera

Up ↑

%d