Vilken jäkla toppen lördag

Hej

Eller godmorgon på er och mig ni har väl inte missat ställa om klockan. Förr var jag sämst på att veta om klockan skulle fram eller bak när dessa omställningsdagar var. Därför var jag en av de som jublade högst när det mesta ställer om sig själv. Skönt när någon annan har koll på livet åt mig liksom. Vilken jäkla toppen lördag jag hade igår alltså. Jag bara älskar känslan av att vakna upp med ett stort leende på läpparna av tacksamhet. I live my life now skulle jag nog säga.

Vilken jäkla toppen lördag

Jag har varit lite små seg hela veckan har det känts som och inte tränat sedan i måndags på gymmet. Däremot varit ute och promenerat mina rundor. Tanken från början var att jag skulle gått ut och tagit en drink redan i fredags men det fick skjutas fram. Taxi Kamilla behövde göra en nattkörning natten mellan fredagen och lördagen. Ganska skönt faktiskt då fick jag ta det lugnt en dag till eller något i den stilen.

Samma plats samma tid

Under gårdagens runda med podd i lurarna såg jag en så fin vy vid Långsjön att jag inte kunde låta bli att gå ner och fota runt lite. Tänk vad olika man kan se och hur olika samma ting samma plats vid precis samma minut kan upplevas. Livet alltså så förunderligt och makalöst på samma gång.

Black pearl på Pharmarium

Pharmarium Pharmarium vilket stället alltså världsklass på alla plan. På Stortorget i Gamla stan där Sveriges första apotek en gång öppnade på 1500-talet ligger Pharmarium, en av Stockholms mest kända cocktailbarer. Hela lokalen är storytelling byggt på att det funnits ett apotek vid torget.

Det har blivit några besök där för min del nu och varje gång jag är där fylls jag av WAO det här är på riktigt. Att sitta i baren och dricka black pearl är en stund guld värd. Från barens innan mäten sprids en rökig doft som är varm och ombonad. Stämningen är magi ett ställe där jag trivs och mår som allra bäst.

Efter goda drinkar dansade vi vidare mot våra vänner och fortsatte kvällen innan det var dags att åka hemåt. Att möta upp min lilla eller stora tjej på samma tåg hem är en härlig känsla av enorm kärlek stolthet och värmen.

10 thoughts on “Vilken jäkla toppen lördag

Add yours

  1. Vilka ställen du hittar. Blir så sugen på en utekväll med goda drinkar 🙂 Lär mig inte heller om klockan ska fram eller tillbaka, och säger som du. Det löser sig självt 🙂

  2. alltså det där jäkla klockställande. Och nu ligger man i stället vaken på natten och funderar om det VERKLIGEN har ställt om sig själv eller har telefonen/klockan osv missat det

  3. Vilken fin och stämningsfull cocktailbar. Jag älskar gamla byggnader med historia. Det var väldigt fina höstbilder du tog. En så vacker plats förstår jag att du måste fota 🙂

  4. trevligt med mysiga uteställen och goda drinkar, det är ju alltid trevligt att besöka ställen som ger en avkoppling och där man känner att man trivs

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: