Pumpa och ljusslingan

Halloj

Jag erkänner att jag varit lite seg idag. Planen var full fart framåt hela vägen men så blev det icke. Eller det är en lögn för mycket blev gjort men inte alla de stora sakerna som jag tänkt mig. Mötet gick över förväntan och de där förbaskade räkningarna är betalda. Gymmet däremot fick stryka på foten lika så paketrundan inför Tildas födelsedag. Däremot så blev en pumpa och ljusslingan på balkongen igen. Men åh med många många hhhh vad mysigt det är denna tiden. Älskar älskar alla årstider vilken himla tur att det är jag.

Pumpa och ljusslingan

Någon halloween fest blir det inte för min del. Tilda däremot ska gå all in på halloween men det hör nog den åldern till skulle jag gissa på. Däremot så är det obligatoriskt att ha en lyssande pumpa i alla fall enligt mig. Så igår köpte jag hem en liten pumpa till ballen bara för att liksom.

Ärligt talat så är det rätt slemmigt att greppa ur en pumpa och inte alls särskilt enkelt. I år var jag lat och gjorde ingen figur eller något fint mönster utan körde bara på att greppa ur prickar. Men det blev ganska fint trots allt.

All in med ljusen 

Kanske är vi i tidigaste laget men i veckan har vi sett flera andra här omkring som redan hängt upp vinter eller julbelysningen ute på sin uteplatser, trädgårdar och balkonger. Men den vetskapen i ryggen hängde jag upp vår balkongslinga också. Bara för att liksom och jisses vad det är mysigt med en helt upplyst balkong. Jag myser på ordentligt i soffan och tittar ut på ballen stup i kvarten.

Ståltrådshjärta

Att vara kreativ och skapa är ett måste för mig. Kreativa Kamilla mår så bra. Idag efter kvällens korta runda skapade jag ett ståltrådshjärta som fick en orangerosett bara för att. Det blev himla fint och blänker nästan i lampornas sken.

 

6 thoughts on “Pumpa och ljusslingan

Add yours

 1. Här har det också blivit ett par pumpor 🙂 Åker bort över delar av höstlovet så vill hinna njuta lite av myset nu innan. Men med detta regnet så är ju frågan hur länge de står kvar innan de säckar ihop av vätan..
  Sitter själv och funderar över hur jag ska kunna pynta mina stora planteringslådor med vissen lavendel.. funderar på köpa en fejkgranslinga med ljus i och liksom lägga runt i de avlånga lådorna för att få lite mys… Får nog fundera lite till 😀

 2. Vi är också inne på att sätta upp ljusslingorna i trädgården snart för att få lite mer mys i mörkret. Pumpan blev jättefin, kul med lite annat än bara ett ansikte.

 3. Hade tanken på halloweenpynt, men tiden bara sprang iväg. Däremot ska jag plocka fram julen eller ska jag säga vintern väldigt snart. Gör så så mycket med alla ljus och det hör ju inte bara julen till.

 4. Just det ja, måste fixa nya ljusslingor till balkongen. Här blir det varken halloween fest eller glöggfest. Men det blir en 55 års fest i november att se fram emot.
  Pumpor är så fina. Häromdagen när vi körde förbi skolan på gatan hade de flera på trappan och en gömd bakom ett träd. Såg en liten tjej dom var helt entusiastisk och jag kände samma glädje i bilen
  Kram Kajsa

  1. Svårt att säga nej när hela samhället säger ja. Barnen får säkert ändå en släng av halloween i skola och förskola även om man själv inte är ett fans

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: