Nya naglar och nyklippt

Hej hej

Idag har jag varit i farten och på språng hela långa dagen. Så nu sitter jag äntligen i mitt favorithörn av soffan med datorn i knäet. Nya naglar och nyklippt med lite nya underkläder i påsen hem från stan kändes gott i hjärtat. Jag vet inte vad det är med mig och naglar egentligen nu för tiden. Förr skulle de skrika  ordentligt ju mera ju bättre. Måste varit någon inre protest som bara skulle ut för nu för tiden är det enkelt lugnt fint och stilrent oftast. Vad hände kanske jag skulle fråga mig eller nej meningslöst för jag vet ju redan svaret.

Nya naglar och nyklippt

Men nagelideér finns det många som bollas med både mig själv tuden gånger om och Rosa min nageltjej. Dessvärre eller tur måste jag väl säga så landar det bra. Potatisbruna naglar låter kanske inte som en hit men på bara en timma efter de var nya och fina fick jag höra i två olika butiker och även på cafét lite senare att färger var himla snygg. Det måste betyda att jag gjort ett rätt med dem idag. Hur som haver jag är toknöjd och vill ni kika in till Rosa länkar jag hennes insta.

20% hos Granit

Granit är en av min favobutiker och när de hade 20% på hela sortimentet för oss medlemmar blev jag glad. Hem från butiken idag fick jag med mig ljusstaken som jag kikat på flera gånger innan samt en kalenderljus till december.

Cappucino och frisören

Ofta när jag börjar märka eller tänka att nu är håret slitet och jag borde gå och klippa mig börjar jag småfixa klippa och trixa med håret. Men i måndags när jag började irritera mig på håret bokade jag in klipptid som idag. Dagen då jag ändå skulle vara i farten eller på rull. Tyvärr så hade inte min nya frisör tid så jag bokade in mig på en salong jag varit på några gånger förr i Skäris. Det gick toppen för frisören var jätteduktig och trevlig plus att det var flera hundra lappar billigare än vad min eller Tildas vanliga frisörer ta betalt. Sånt gillar man ju lite extra eller hur…..

8 thoughts on “Nya naglar och nyklippt

Add yours

 1. Tack för tipset om Granit! Ska genast in och klicka hem ett datumljus! Granit finns inte här längre vilket jag tycker är sååå synd. Gillar deras sortiment!
  Och snygga naglar! Kul när man får komplimanger!

 2. Jag gillar ju då det sticker ut lite, men hade nog inte haft det själv. Det kanske är som du säger att där och då behövde du det. Oavsett, så snyggt. Tyvärr får vi absolut inte ha något sådant på jobbet och visst är det lite tråkigt.

 3. Riktigt snygga naglar! Tyvärr får jag inte ha nagellack eller långa naglar på jobbet men tycker det är snyggt! Tack för tipset om ljusen.

 4. Alltid då skönt när man fixat till sig och färgen var snygg och sober.
  Förr hittade jag massor på granit, nu hittar jag sällan något jag vill ha. Vet inte vad det är med mig?!
  Kram Kajsa

  1. Tack snälla men det blev bara klippning igår så färgen är min gamla. Vilken tydligen kallas för tiramisu enligt frisören.
   Tråkigt att du inte hittar något på Granit men som alltid smaken är som baken.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: